מדדים ומחקרים
העונה הישראלית של "נמלטים" בוויקיפדיה
בריחת האסירים הבטחוניים כיכבה בטבלת הערכים הנצפים בוויקיפדיה בחודש האחרון. באילו סדרות הישראלים התעניינו, ואיזה מחגי תשרי הכי מעניין אותנו?
הבריחה המביכה של האסירים הבטחוניים מכלא "גלבוע" לפני כמעט חודש, שכאילו נלקחה מסדרת הטלוויזיה הוותיקה "נמלטים", הביאה ישראלים רבים לחפש בוויקיפדיה את האסיר המוכר ביותר מביניהם – הטרוריסט זכריה זביידי, שהיה במקום הראשון עם כמעט 160,000 צפיות, ובת זוגו הישראלית טלי פחימה שהיתה במקום השני עם כ-135,000 צפיות. בית הכלא עצמו לא נכנס לעשירייה המובילה, אך נמצא במקום ה-11 עם 55.5 אלף צפיות.
פיגועי ה-11 בספטמבר, שהשנה צוין יום השנה ה-20 להתרחשותם, הגיעו למקום השלישי עם כמעט 91,000 צפיות.
שתי סדרות טלוויזיה התברגו לצמרת הערכים הנצפים החודש: קופה ראשית, שלאחרונה חשף התאגיד נתונים שעשויים להפוך אותה לתוכנית הישראלית הנצפית ביותר אי פעם, נמצאת במקום הרביעי עם 85,000 צפיות, ואילו הלהיט הקוריאני שכבש את נטפליקס והגיע למקום הראשון בעשרות מדינות כולל ישראל, "משחקי הדיונון", נמצא במקום השמיני עם כ-61,000 צפיות.
מועדי תשרי רשמו גם הם עניין רב, כאשר הפופולארי ביותר הוא כצפוי יום הכיפורים, שניצב במקום החמישי עם 77,000 צפיות, אחריו סוכות במקום השישי עם 73,000 צפיות, וראש השנה רק במקום ה-16 עם 46,000 צפיות – נמוך יותר אפילו מצום גדליה, שנמצא במקום ה-13 עם 50,000 צפיות.
שני ידוענים שנפטרו במהלך החודש נכללים גם הם בעשירייה הראשונה: הזמרת יהלומי במקום השביעי עם 69,000 צפיות, והשחקן אלון דהן במקום העשירי עם 57,000 צפיות.
ובמקום התשיעי, הערך שהעשירייה המובילה בוויקיפדיה הישראלית לעולם לא שלמה בלעדיו – הערך של מדינת ישראל.
ובמקום התשיעי, הערך שהעשירייה המובילה בוויקיפדיה הישראלית לעולם לא שלמה בלעדיו – הערך של מדינת ישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


