מדדים ומחקרים
טירוף המשכנתאות, החזון של ת"א והרווח החדש ליזמים
ידיעות השבוע בנדל"ן: מסכום העתק ששילמו החדש הישראלים על משכנתאות, דרך התכנית של עיריית תל אביב ועד מה הרווח מהתקן המחייב בפינוי בינוי, אלו ידיעות השבוע בנדל"ן
וילות או מגדלים? זה החזון החדש של עיריית ת"א: עשרות אלפי דירות חדשות באזור הירקון תוך עידוד בנייה לגובה, לצד שטחי מסחר ומשרדים באזורי הווילות. בעיר הגדולה רוצים לקרב את מוקדי הפעילות לאזורי המגורים, ושלוש תוכניות חדשות כבר על הפרק. לידיעה המלאה לחצו כאן.
פורסם התקן המחייב בפינוי-בינוי, ומה הרווח ליזמים? מועצת שמאי המקרקעין פרסמה להערות הציבור את הטיוטה החדשה לתקן שמאי 21 - בדיקה שמאית כלכלית לתוכנית פינוי-בינוי. ומה בקשר להתכנות הכלכלית? לידיעה המלאה לחצו כאן.
האם הממשלה מצאה סוף סוף פתרון למחירי הדיור? מה לא ניסו בממשלה החדשה כדי להילחם במשבר, אך ללא הצלחה. כשהיצע הקרקעות בשיא, מס הרכישה על משקיעים עלה ומס השבח בדרך וכמובן שיאי המשכנתאות נשברים חדשות לבקרים, כעת נותר (אולי) להעלות את הריבית. לידיעה המלאה לחצו כאן.
תמריץ לוועד הבית ומענקים: זו העיר שנלחמת בקריסת הבנייניםעיריית רעננה בתוכנית מיוחדת לתימרוץ ועדי בתים בבניינים ישנים לבצע בדיקה הנדסית מקיפה לבניין למען שמירה על חיי אדם. ועד בית שיבצע בדיקה יוכל לזכות במתנה לשימוש הבניין בשווי 450 שקל. כך תעבוד השיטה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
המיליארדר ששלט בגולן טלקום בעסקת נדל"ן שמהממת את פריז: קסבייה ניאל, ענק התקשורת הצרפתי ששלט בעבר בגולן טלקום, רכש את "מלון למברט" בפריז מנסיך קטארי בעסקת ענק. כמה שילם עבור האחוזה? לידיעה המלאה לחצו כאן.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



