ויראלי
פרשן חדשות 12 נעדר מהמסך: זו הסיבה שלא נמצא באולפן
אהוד יערי המריא לאחרונה לאוסטרליה שם ביקר עם רעייתו וחזר כשהוא חולה: "עכשיו אנחנו בארץ כרגיל ואף משפצים קצת את דירתנו. לא הייתי בטלוויזיה באמת כי חזרתי חולה מנסיעה ארוכה בחו״ל״
אהוד יערי, מבכירי הפרשנים לענייני ערבים בישראל, נעדר לאחרונה ממסך הטלוויזיה של חדשות 12 זאת בעקבות מחלה שתקפה אותו במהלך ביקור ממושך באוסטרליה, מולדת רעייתו. יערי, שזכה להחלמה מלאה, מתמקד כעת בשגרת חייו בישראל.
על פי הפרסום ב-TMI, אישר יערי את סיבת היעדרותו מהמרקע והסביר כי בימים אלה הוא ורעייתו עסוקים בשיפוץ דירתם בארץ. הפרשן הוותיק מבהיר כי היעדרותו מהשידורים נבעה אך ורק ממחלתו בעקבות הנסיעה הארוכה: "״עכשיו אנחנו בארץ כרגיל ואף משפצים קצת את דירתנו. לא הייתי בטלוויזיה באמת כי חזרתי חולה מנסיעה ארוכה בחו״ל״.
עוד ב-
רגב כתבה: "לכבוד עו"ד גלי בהרב מיארה היועצת המשפטית לממשלה הנדון: המשך איומי סחיטה של אהוד יערי כנגדי שלום רב, 1 .אבקש לעדכנך כי בהמשך למכתב התלונה בעניין מר אהוד יערי הפרשן לענייני ערבים בערוץ 12 שהפעיל כנגדי סחיטה באיומים מתאריך 23.12.21 ,הנ״ל ממשיך לאיים עליי ושלח לי הודעה ביום שישי האחרון (2024.1.5) והנה לשון ההודעה: ״חוזר על ההודעה הקודמת מ-12/30, תמשיכי להפיץ בדיות ואני מבטיח להקדיש לך זמן בשידור... שבת שלום. אהוד יערי״. (מצ״ב נספח א' - צילום הודעת הוואטס אפ)".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(7):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.אהודשווה הכל.אור 01/2025/16הגב לתגובה זו0 1אהוד הינו הפרשן הטוב בעולם ...שנים על שנים שהניתוחים של אהוד מקריאת המציאות הינם נכס זהב לכולנו.......סגור
-
5.יערירחל 01/2025/14הגב לתגובה זו0 0רפואה שלמהסגור
-
4.יערי עם רגל 1 בקבררוני חיים 01/2025/14הגב לתגובה זו1 0יערי זמנך אזל ואתה הולך לפגוש את הגברת יערי הרוצחת אל תשכח לקחת איתך פרחים ייתכן ויעשה מאמץ שבעת קבורתך יוצמד לאלונקה זר פרחים. יערי תהינה ואל תשכח לקחת איתך כמה כחולים שכן יש לך דילול מהותי בסטקרוןסגור
-
יערירחל 01/2025/14הגב לתגובה זו0 0אך את לא מתבישתסגור
-
3.לא מתאים לו (ל"ת)איציקו 01/2025/14הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.כל פעם הוא נפקד נוכח... (ל"ת)חמוסטה 01/2025/10הגב לתגובה זו4 0סגור
-
1.אולי כי נמאס להתנצל על הטעויות והשטויות שלו? (ל"ת)סקרן 01/2025/10הגב לתגובה זו3 0סגור