ויראלי

הקומיקאי האהוב יכול לחייך: הדף התמלא בקללות והישראלים התלהבו

הדף של ג'רי סיינפלד התמלא בקריאות "שחררו את פלסטין", "מהנהר ועד והים" ועוד שלל אמירות רצחניות, לאחר שייבש מפגין שקרא לכך לצדו וזה לתגובה: "לא מעניין אותי פלסטין", אבל כמובן שאת הקהל היהודי וזה שפשוט לא מעניין אותו הקונפליקט, הוא ריגש: "גבר", "מלך"

מערכת ice | 
ג'רי סיינפלד (צילום shutterstock)
אחרי שג'רי סיינפלד, אחד מהמקומיקאים היהודים הכי מוערכים בארה"ב, הצליח להביך בגדול מפגין פרו פלסטיני שניסה לעורר פרובוקציה תוך כדי צילום סלפי עם הקומיקאי האמריקני, הוא הגיע לעוד זירה של מלחמה עבורו - הרשתות החברתיות.
הדף שלו התמלא בקריאות "שחררו את פלסטין", "מהנהר ועד והים" ועוד שלל אמירות רצחניות, אבל כמובן שאת הקהל היהודי וזה שפשוט לא מעניין אותו הקונפליקט והנדסת התודעה הפרו פלסטינית השקרית, הוא ריגש: "גבר", "מלך", כעת נראה שהוא מיצב את עצמו עוד יותר בצד הישראלי בלי להשאיר שום ספק.
כזכור, התומך הפרו-פלסטיני ניגש לסיינפלד בעודו יצא מפתח מבנה וביקש ממנו תמונת סלפי. לאחר שהקומיקאי נענה לבקשה, הפרו-פלסטיני "הגניב" קריאת "Free Palestine" (לצד אצבעות מונפות ב-V) – לה הקומיקאי השיב בחיוך קר ובאמירה חותכת: "לא איכפת לי מפלסטין" ועזב את המקום. המפגין שנותר עומד לבדו מול המצלמה, הציג פרצוף עצוב או נעלב מהאמירה והשיב "זה עצוב".  
  
כזכור, סיינפלד, שבנה קריירה מדמות שאדישה לאומללות של אחרים (שנגרמה באשמתם), כבר נתקל בעבר בתומכים פלסטינים ברחובות ניו יורק. בתקרית מפברואר 2024, סיינפלד חייך ונפנף לשלום למפגינים שהאשימו אותו בתמיכה ברצח עם, בזמן שיצא מאירוע ב"אפר איסט סייד". הקומיקאי התעלם באלגנטיות מהקולות ונכנס לרכבו.
סיינפלד ביקר בישראל לאחר טבח ה-7 באוקטובר והגיע להתרשם מקרוב מההרס והזוועות בעוטף עזה. על ביקור זה אף העיד בהמשך: "זו הייתה החוויה החזקה בחיי".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה