ויראלי

יעל בר זוהר כותבת בדמעות: "לא יכולים לעכל את רוע הבשורה"

בסטורי שהעלתה לאינסטגרם שלה, כתבה בר זוהר: "המבט המבוהל של שירי, הניסיון להגן על אריאל וכפיר הגוזלים הקטנים. כמה רוע, כמה אכזריות, אין מילים שיכולות לנחם. מדינה שלמה מרוסקת לרסיסים, עם הבשורה הקשה שלא רצינו להאמין שנקבל"
מערכת ice |  2
יעל בר זוהר (צילום יוטיוב/ יעל בר זוהר)
יעל בר זוהר שבורת לב. ישראל מאשרת כי ארבעת החללים החטופים שיוחזרו מחר (חמישי) הם כפיר ביבס, אריאל ביבס, שירי ביבס ועודד ליפשיץ. עוד נודע, כי משפחותיהם של החטופים החללים עודכנו. בעקבות ההודעה, גם המגישה של קשת 12 הביעה את דעתה  הכואבת.
בסטורי שהעלתה לאינסטגרם שלה, כתבה בר זוהר: "המבט המבוהל של שירי, הניסיון להגן על אריאל וכפיר הגוזלים הקטנים. כמה רוע, כמה אכזריות, אין מילים שיכולות לנחם. מדינה שלמה מרוסקת לרסיסים, עם הבשורה הקשה שלא רצינו להאמין שנקבל".

עם התמונה של שלושת בני המשפחה, כתב בר זוהר בכאב רב: "הלב והמוח לא מצליחים ולא יכולים לעכל את רוע הבשורה. לא נשכח ולא נסלח לעולם". היא כתבה בסטורי נוסף: "מרגיש שזה לא אמיתי שזה קרה"
כזכור, מוקדם יותר בהודעה שמשרד ראש הממשלה פרסם, נכתב: "ישראל קיבלה לידה את רשימת החטופים-החללים שאמורים להשתחרר מחר במסגרת המתווה. מתאם השבויים והנעדרים תת-אלוף (מיל') גל הירש עדכן את משפחות החטופים באמצעות נציגי צה"ל".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    תת רמה
    שלמה רמת השרון 02/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ממש חולת פרסום תת רמה חייבת להביע דעה למה לא שומעים אותה להרע את התנאים למחבלי נוחבה שרצחו את האחיין של בעלה חולת פרסום ובערבית מאחלים לה אלללה ישפיק אמן==השם ירפא אותך
    סגור
  • 1.
    בר זוהר
    יאיא 02/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא ברור לי חוסר הפרופורציות של יעל בר זוהר אחיין של בעלך. ואת מגיבה כאילו חס וחלילה...החיים לא יהיו כמו שהיו אינני בטוח עד כמה את בסיפור או זה הכל אמצעי לחזור לפאנלים ולמודעות הציבור דרך האסון של בן מישפחה של בעלך. חוזרים ליעל בר,זוהר שפרצה לתודעה דרך המיניות המוחצנת של ידה בת 14 -15
    סגור