ויראלי

הסרטון שמסעיר את הרשת: אשת הפרשן הבכיר בעימות עם פעיל ימין

אמנון אברמוביץ' זוכה לביקורת רבה מצד גורמי ימין, והסרטון אותו שיתף אתמול שר בליכוד, לבטח לא יוסיף לאמנון אברמוביץ' חיבה. צפו בפרטים ובסרטון 
מערכת ice |  5
אמנון אברמוביץ (צילום אבשלום ששוני/פלאש 90)
פרופ' רחל אברמוביץ', רעייתו של פרשן חדשות 12 אמנון אברמוביץ' הפכה ל"מפורסמת" אתמול (ראשון) לאחר שסרטון בכיכובה התפרסם בה, כך טוענים פעילי ימין, היא מנסה להאשים את אחד מהם בתקיפה.
בסרטון שפורסם נראית אברמוביץ' צועקת לעבר מי שמצלם, רועה צאן יהודי: "אל תתקרב אלי, אתה תוקף אותי, אתה נוגע בי ואתה תוקף אותי, אל תיגע בי", זאת למרות שעל פי התיעוד אין שום מגע בינו לבינה. בהמשך פונה הפרופ' לפעיל ואומרת לו: "יאללה עוף, הכל הולך למשטרה, לך מפה, אתה תוקף אותי".
 
מי שצייץ את הסרטון בין היתר הוא שר התפוצות והמאבק באנטישמיות עמיחי שיקלי שכתב: "אחת הדמויות הבולטות בפעילות האנרכיסטים ביהודה ושומרון היא רחל אברמוביץ׳ רעייתו של הפרשן אמנון. מהסרטון שמצלם רועה עברי ניתן להתרשם ממזגה הנוח וחיבתה לאחיה המתיישבים ביהודה ושומרון".
הפרשן אמנון אברמוביץ' נחשב לאחד הפרשנים הבכירים בישראל, אולם ביקורת רבה נשמעת מצד אנשי ימין על דבריו והפרשנות שלו.
נציין כי בעבר אמר אברמוביץ' על השר שיקלי כי "מדובר בבחור מבולבל, בחור בוסרי, וכשאני חושב לעצמי איזה חוסר ידע יש לו בהיסטוריה הפוליטית הישראלית וגם בהיסטוריה הצבאית".
 
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    איזו משפחה עלובה.... (ל"ת)
    נמרוד 03/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 4.
    וואו והיא פרופסור.. צריך לדעת אצל מי ללמוד
    בושה לה 03/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נקווה שיפטרו אותה. ממש פלילי ולאומי
    סגור
  • 3.
    האנטיפטים
    אריה 03/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ככה משקרים בשידור ישיר כנראה שגם אמנון בעלה משקר בלי להניד עפעף מצא מין את מינו לכו לעזה ערב רב
    סגור
  • 2.
    אברמוביץ; משפחה של נבלות (ל"ת)
    ליאת 03/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    ככה נראה מחנה בלי דרך (ל"ת)
    החתול במגפיים 03/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור