ויראלי
הכוכבת גילתה התעללות בגן החיות: "קופים עם שלשלאות על הצוואר"
הדוגמנית, טיטי איינאו, נחשפה אמש ל"אטרקציה" מזעזעת במהלך חופשה ודיווחה בכאב לעוקביה: "קופים כלואים בתוך כלובים. ביקשתי את הכסף חזרה כי אני לא רוצה לפרנס מקום כזה"
מלכת היופי לשעבר, טיטי איינאו, נמצאת בימים אלה בחופשה משפחתית בתאילנד במסגרתה חיפשה אטרקציות שיתאימו גם לבנה הקטן דוריאן. "היינו בדרך לאקווריום ומהמלון המליצו על מקום שרואים קופים. אמרתי כן בלי לחשוב או לשאול שאלות", דיווחה הדוגמנית לעוקביה ושיתפה את המראה המחריד שנגלה שם לעיניה:
"הגעתי למקום מזעזע שבו קופים כלואים בתוך כלובים ואלו שבחוץ עם שלשלאות על הצוואר", תיארה הכוכבת, "יצאנו משם, ביקשתי את הכסף חזרה כי אני לא רוצה לפרנס מקום כזה אבל כמובן שהם סירבו.. אפשר לבחור בפעילות שלא פוגעת בחיות ואני בהחלט למדתי", סיכמה איינאו את האירוע המצער בזמן החופשה.

מתוך חשבון האינסטגרם של טיטי איינאו titiayenew@
זה אגב לא היה הדבר היחיד שזעזע את הדוגמנית שפנתה בהמשך באינסטגרם גם לשרה מירי רגב על מנת למחות על הבחירה בבן שפירו להשיא משואה. כזכור, איש התקשורת היהודי-אמריקאי שעושה עבודת הסברה למען ישראל, מחזיק בדעות שמרניות בנוגע לנשים וקהילת הלהט"ב.
עוד ב-
"המילים שלו הגיעו למיליונים והרבה פעמים גם ריגשו אותי אבל אנחנו כבר לא בתקופה שבה גברים אומרים לנשים מה לעשות עם הגוף שלהן או בוחרים עבור אנשים את הזהות והמיניות שלהם. ושאת, מירי רגב – אישה, בוחרת באדם כמו בן שפירו להשיא משואה ביום העצמאות זה פשוט מזעזע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



