ויראלי

אלאיה הוף התעלמה מדיירי האח הגדול כשהודחה? ''הראש לא במקום''

הוף ענתה לשאלות העוקבים והעוקבות שלה בתיבת שאלות שפתחה והגיבה לשאלה מדוע לא נפרדה בחיבוק מהדיירים עם יציאתה מהבית: ''הכל מבלבל. צריך לצאת. להספיק לחזק את החברים שלך שנשארים, להבין מה קורה בכלל. לא שמתי לב לשום דבר אחר''
מערכת ice |  3
אלאיה באח הגדול (צילום מסך רשת 13)
לאחר שאלאיה הוף שכבר הודחה לראשונה לפני כחודש מבית "האח הגדול" ברשת 13, ככל הנראה על רקע העימות שהיה לה עם הדייר גלעד פרץ שסולק מהבית, הודחה באופן סופי מהבית על ידי הצופים שלא כל-כך התחברו אליה כעת היא עונה על כל התשובות הבוערות.
הוף ענתה לשאלות העוקבים והעוקבות שלה בתיבת שאלות שפתחה והגיבה לשאלה מדוע לא נפרדה בחיבוק מהדיירים עם יציאתה מהבית: ''שאלה מושלמת, שהבנתי שגם חלק מהדיירים התעסקו בה. כשהם יודחו, הם אולי יבינו שמהרגע שאומרים את השם שלך, הראש שלך כבר לא במקום. הכל מבלבל. צריך לצאת. להספיק לחזק את החברים שלך שנשארים, להבין מה קורה בכלל. לא שמתי לב לשום דבר אחר. כמו שראיתם, מה שהיה לי בראש זה ללכת. לומר לתרצה שהשארתי לה בגד, ולהיפרד כמו שצריך ממאי, דרורה, מוגרבי, תרצה ואנה. לא שמתי לב, לא לתפילות ולא לחיבוקים. חבל שאנשים בחרו לראות את זה בצורה אחרת, אבל זה כבר לא רלבנטי. הם במשימה, ואני בכלל לא בבית יותר". 

כזכור לאחר יציאתה מהבית היא סיפרה: "אני לא ממש יודעת איפה להתחיל, אבל אתמול יצאתי מאחת החוויות הכי קיצוניות שעברתי אי פעם. עוד לא ישנתי ורצתי כל היום ממקום למקום, אבל רציתי לומר תודה לכל מי שתמך ותמכה בי בחודשיים האחרונים. אני עוד לא מתחילה לעכל מה שקרה אבל גם זה יגיע. עד אז רציתי להודות על כל האהבה שקיבלתי"
"אני שמחה לראות שלמרות הכל הצלחתי להגיע אליכם אני שמחה שהכרתי את הדיירים האלה שהפכו למשפחה שנייה, שהכרתי אנשים מדהימים, חברים. מבטיחה להגיע לכל ההודעות שלכם, פשוט ייקח לי רגע".
אלאיה לא שכחה לפרגן למי שהציל אותה, שאול: "אבל עם כל זאת אני יודעת שגם חבר שלי מקבל המון ביקורת מאוד קשה שלא בצדק. שאול הוא אחד החברים הכי נאמנים, מסורים וטובים שיש, הוא שם את חברים שלו לפניו גם אם זה אומר שהוא יספוג מהאש כי זה לא מעניין אותו, כי הוא יודע מי הוא והוא לא נותן לביקורת רעה לערער אותו".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    מחר הדחה 23/725
    רוז 07/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה ששלקה לא ברשימת המודחים מעידה על כך שמישהו סידר לה להכינס לבית האח משחק מכור
    סגור
  • 2.
    אלאיה
    ניצה 07/2025/22
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לא לשפוט אותה למה לעשות כותר מכל דבר לא חשבה שהיא תהיה המודחת ממילא כולם יודחו מה זה משנה מי ראשון מי שני
    סגור
  • 1.
    אלה שלא אהבו אותך חא יגידו לך בפנים
    יעל 07/2025/22
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אל תתלהבי מהילדות הקטנות שהצטלמו איתך בקניון. כל מי שבטלוויזיה ירצו להצטלם אתו. היית רכלנית קשה ורעה.
    סגור