ויראלי

כתב ערוץ 14 חושף את הקשר המיוחד: "עברנו הרבה ביחד"

הכתב הצבאי של ערוץ 14 חגג יום הולדת בשבוע שעבר, וכעת הוא חושף אהבה גדולה שלו: "שנעבור עוד רק דברים טובים"
דסק תקשורת | 
ערוץ 14 (צילום shutterstock)
הלל ביטון רוזן, הכתב הצבאי של ערוץ 14, משתף כי הוא מתגורר כבר מספר שנים עם כלב שהפך לחבר הכי טוב שלו.
בפוסט שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו כתב הלל ביטון רוזן כי הכלב חוגג יום הולדת: "לא משנה כמה אגיד שאני שונא אותו, את האמת הוא יודע. לאו הקטן, הידוע בכינויו פרעה חוגג 8, עברנו הרבה ביחד ובעזרת ה׳ שנעבור עוד רק דברים טובים. וכל מי ששוקל - דחוף לאמץ כלבים".
 
נזכיר כי לפני כשבועיים, הלל ביטון רוזן חגג את יום הולדתו ה-34. האירוע התקיים בפאב פטריקס במודיעין, ובחגיגה נכחו עשרות חברים וקולגות של הכתב הצבאי המפורסם.
בין המפורסמים גם נכח הזמר אייל גולן, שגם הופיע בחתונה של ביטון רוזן לפני כשנתיים. בנוסף לאייל גולן, נכחו באירוע גם הזמרים רגב הוד ושימי מזרחי, הכדורגלן לשעבר ואיש התקשורת איציק זוהר וכתב השטח של רשת 13 פז רובינזון, וכמובן מגישת המהדורה של ערוץ 14 מגי טביבי.
במהלך האירוע נאם הלל ביטון רוזן בפני כולם ואיחל להשמדת ארגון הטרור חמאס: "34 שנים אתכם, שנה לא פשוטה אבל בעז"ה ביום הולדת 35 לא תהיה עזה, עם ישראל חי. אין לנו עוד ארץ, אין לנו עוד מדינה".

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה