ויראלי
נועה קירל ודניאל פרץ בדרמה: זה השינוי בחתונה
הזוג של הביצה שיתחתן הערב, נועה קירל ודניאל פרץ בדרמה: זה השינוי בחתונה, שעה לפני החופה | כל הפרטים
נועה קירל ודניאל פרץ יתחתנו הערב (שלישי) באולם "בית על הים" ביפו, אך כעת מתפרסם הדרמה שקרתה כשעה לפני החופה. הרב הראשי הגאון הרב ישראל מאיר לאו, היה אמור לסדר חופה וקידושין, אך בעקבות הסיבה שהרב לא חש בטוב הוחלט כי בנו, הרב דוד לאו, יחליף אותו.
.jpeg)
באדיבות: איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם'
.jpeg)
באדיבות: איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם'
כזכור, אתמול בשעות הערב נצפתה קירל בכניסה למלון היוקרה "The Jaffa" מרשת מלונות פתאל. מלכת הפופ הישראלית והבינלאומית, בחרה לבלות את ליל הרווקות האחרון שלה, לפני יום חתונתה בפנטהאוז היוקרתי הממוקם במלון "The Jaffa" מקבוצת פתאל עם חברותיה הטובות ואימה, אילנה קירל.
מדובר למעשה בפנטהאוז הגדול והמפואר ביותר בישראל - המשתרע על פני 1,472 מ"ר ובנוסף מרפסת גג של 720 מ"ר הצופה לים התיכון וליפו העתיקה.
עוד ב-
שווי לילה בפנטהאוז, כולל ארוחת בוקר, עומד על 50 אלף ש"ח, ונודע כי קירל זאת הכלה הראשונה שהתארגנה בו לקראת חתונתה. את השהות ליוו באטלר אישי, מסאז'יסטית פרטית, שולחנות ערוכים במטעמי שף.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



