ויראלי
זוכת "האח הגדול" חוטפת: "למה הבאת ילד אם את נוטשת אותו?"
טליה עובדיה, זוכת "האח הגדול", יצאה לחופשה ראשונה כחודשיים וחצי אחרי שילדה את בנה והגיבה לביקורות הקשות: "אוכלת את עצמי מגעגועים ומייסורי מצפון"
טליה עובדיה, זוכת "האח הגדול" ואחת הדיירות המוכרות ביותר אי פעם של הריאליטי המצליח של רשת 13, שהתחתנה עם שחף רז, אותו הכירה במסגרת השתתפותם בתוכנית, ילדה לפני כחודשיים וחצי את בנם המשותף יאר.
אתמול (רביעי) עובדיה יצאה לחופשה ראשונה מאז הלידה באילת, אך חטפה ביקורות ברשת בטענה ש"נטשה" את הילד שלה. זוכת "האח הגדול" פרסמה בחשבון האינסטגרם שלה תגובה שקיבלה מאחת העוקבות: "למה הבאת ילד לעולם אם את נוטשת אותו שבועיים מהלידה? ועוד מקדמת את זה לשאר העולם. יש לך אחריות שאת משתפת דברים כאלה. באמת הזייה שאלה המסרים שעוברים פה".
הסטורי של טליה עובדיה (צילום: אינסטגרם @taliaovadia1)
בסטורי שהעלתה עובדיה היא ממש לא נותרה חייבת לביקורות וכתבה: "יש כל-כך הרבה אנשים מדהימים, אבל יש גם כאלה. ואני באמת רוצה להאמין בכל הלב שלי שאם היא הייתה יודעת מה הודעה כזאת עושה ללב של אימא, שגם ככה אוכל את עצמה - היא לא הייתה רושמת את זה בחיים".
בסטורי נוסף שהעלתה בהמשך היא כתבה: "הלוואי שאנשים היו מפסיקים לשפוט ולבקר בלי לדעת מה עובר על נפש של בן אדם עד שלא עומדים בנעליים של מישהו אין לדעת מה מניע אותו ויכול להיות שזה מאוד הפוך מאיך שזה מצטייר".
הסטורי של טליה עובדיה (צילום: אינסטגרם @taliaovadia1)
עוד ב-
עוד כתבה: "שתדעו שתמיד ולא משנה עד כמה אני רואה סיטואציות שצורמות לי אני פשוט שופטת לכף זכות והאנרגיה החיובית הזו פשוט עושה טוב - במיוחד לי. ולידיעתך גברת יקרה זו הפוזיציה שלי מהרגע שהגעתי שוכבת במיטה ואוכלת את עצמי מגעגועים ומייסורי מצפון וגם פיצה על הדרך. מחר אנסה ליהנות מהטיפה שיש לי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.שתהנה אולי אכלה דיכאון לידהיוסי 11/2025/13הגב לתגובה זו0 0מה אתם שופטים כל אחד אדיוטים משועממים חצי מהמדינה פה עם שריטה אחד עם רכב השני עם זה יאלה כל אחד שלא ישחק אותה פה כאילו הוא מושלם שתעשה מה שעושה לה טובסגור
-
1.פריחה עלובהT 11/2025/13הגב לתגובה זו0 0זה מה שקורה כשמנסים להפוך נשים זולות ולוקות בנפשן לאישה מכובדת ומתחתנים עם התת רמה הזה אבל גברים הולכים רק אחרי מה שיש להם בין הרגליים מסכנים הילדיםסגור



