ויראלי
כתב כאן 11 חוטף מדניס ומישל: "עוד תיק נגדנו - נגנז. חרטטן"
ארבע שנים עברו מאז התחקיר של כאן 11 על מישל טרוני ודניס צ'רקוב, על ידי דניאל אלעזר, והקרב המשפטי ממשיך בין השניים, כאשר על הדרך נפתחו תיקים רבים בפרשה של שני הצדדים, בהאשמות הדדיות על תקיפה. כוכבי הרשת, שסגרו עוד תיק נגדם, במסר חריף נגד העיתונאי: "עוד תיק נגנז, חרטטן"
כוכבי הרשת, מישל טרוני ודניס צ'רקוב, עדיין עמוק בתוך התחקיר של דניאל אלעזר, כתב כאן 11, שפורסם במחצית 2021 "שיטת אמוזה", תחת הכותרת "הצד האפל של כוכבי הרשת".
בתחקיר אז הועלו האשמות קשות נגד טרוני וצ'רקוב: "מיליונים שנעלמו, צעירים שאיבדו את כספם ומפגש שכמעט הסתיים באלימות: הכירו את תעשיית הכסף של דניס ומישל, מכוכבי הרשת הגדולים בישראל".
מאז שני הצדדים בילו זמן רב בתחנות המשטרה ובבתי המשפט, עם תביעות הדדיות, כמו גם תלונות במשטרה על תקיפה, כאשר בדצמבר האחרון בית המשפט קבע כי אלעזר ישלם פיצויים לאשתו של צ'רקוב, אולגה ניקולייבה, על סך של 8,000 שקל, אחרי שצילם אותה בבית המשפט בניגוד לחוק, כאשר תביעה שהגישו דניס צ'רקוב ושותפו לשעבר מישל טרוני נגד דניאל אלעזר וכאן 11 בגין התחקיר המטלטל שעשו עליהם עדיין מתנהלת בבית המשפט.
בסרטון שהעלו כוכבי הרשת הבוקר, בצאתם מתחנת המשטרה לאחר תלונה שהוגשה נגד השניים על ידי דניאל אלעזר באשמת תקיפה, העלו השניים ביקורת נגד כתב כאן 11 וכינו אותו בגנאי "נוכל", ולדבריהם: "עוד תיק שניסית לפתוח לנו - נגנז", כאשר צ'רקוב מוסיף בציניות: "כמה כבר, זה מלא תיקים מישל".
עוד ב-
על התלונה לגבי התקיפה במשטרה, העיר צ'רקוב: "שתבינו שדניאל אלעזר התלונן שתקפנו אותו. תבין - אם נתקוף אותך, אתה לא תצליח להגיע לפה, אתה תגיע למקום אחר, למוסד אחר. אבל מה שעשינו לא היה תקיפה, זו הייתה עבודה עיתונאית הויא דיי דומה למה שאתה עשית. ככה זה, כי הוא שמאלני. לך כשמאלני מותר 'לתקוף' במרכאות אבל לנו אסור - עיתונאי אתה לא, שמאלני אתה כן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.חחחחחינקובסקי 11/2025/18הגב לתגובה זו0 0דניאל אלעזר. העיתונאי הכי פתטי בכל הזמנים. תפסיקו להתרגש ממנו...תמשיכו בשלכםסגור
-
2.דניאל אלעזר הוא הנוכל האמיתי בסיפור הזהנתנאל מלכה 11/2025/18הגב לתגובה זו0 0לקח את כולנו לסיבוב...בסוף הוא יצא העבריין הנוכלסגור
-
1.שני ליצנים תתי רמה. (ל"ת)אריאל 11/2025/18הגב לתגובה זו1 0סגור



