ויראלי
רוני מאנה יוצא להגנת הרב הינוקא: "נפגש עם עשירי המדינה ולא לקח כסף"
איש העסקים רוני מאנה יוצא להגנת הרב הינוקא לאחר פרסום ההקלטות: "הרב עובר ימים קשים עם איומים" | צפו
איש העסקים רוני מאנה שמכיר את הרב הינוקא במשך שנים ארוכות, יוצא להגנתו לאחר פרסום ההקלטות בחדשות 13 של הרב מצעירותו, בסטורי ששיתף כתב: "ראיתי את התחקירים על הרב ינוקא, ההקלטות הם היו כשהוא היה צעיר מאוד, אף אחד לא קיבל אותו וניסו לחבל במה שהוא עושה. גם בהקלטות הוא אומר שהוא רוצה קדושה הרב רצה להקים כוללים ובתי מדרש, והוא בשליחות השם.
"אני יכול להגיד בוודאות, הפגשתי את הרב עם עשירי המדינה, מעולם אבל מעולם לא עלה על השולחן, אסף אסף משהו שמתקרב לזה. וגם שרצו, הוא לא רצה, ואני מדבר על עשירים מאוד.
"אני יודע שהרב עובר ימים קשים עם איומים מחצרות אחרים והרבה עוברים אליו להיות במחיצתו, ועצם זה שמעבירים עליו חומרים ומנסים להפיל אותו, זה רק מראה שהוא מהווה איום על הרבה חצרות רבנים, וגורם להם נזק בספי עצום, ואני מקווה שזה לא ישפיע לרעה על אף אחד, ושיתנו לרב לעשות את מצוות האל בצורה טובה ואיש איש בחצרו יאמין.
"מהכרות שלי אישית איתו, הוא מעולם לא ביקש כסף, או כל מי שבא איתי לקבל את ברכתו (ואני מדבר על עשירי עולם!), אני קורא מפה לכל המפורסמים שבאו אליו לקבל את ברכתו לפרסם פוסט, או להגיד משהו ברגעים אלה ולא להיות חד צדדיים. זה הזמן שלכם להחזיר לו" וצירף אימוג'י לב אדום; צפו בסטורי.
עוד ב-
.jpeg)
קרדיט: אינסטגרם @roni_mana
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.ביגוביגו 12/2025/03הגב לתגובה זו0 0להזהר מהוצאת ולשון ש הרע עד שיבדקו כהלכהסגור
-
2.רוני אתה יחצן מעולהערן 11/2025/23הגב לתגובה זו0 0רוני רוני אתה יחצן מעולה . עזוב . עזוב . מי שרוצה רב יילך אל הרבנים המבוגרים והמוכרים עזבו אותכם .....סגור
-
1.רוני מאנה מתי תמות??? (ל"ת)אסף 11/2025/19הגב לתגובה זו0 0סגור



