ויראלי
אייל גולן במסר למצביעים: "טלי גוטליב - האישה שלא מפחדת"
באמצע הופעתו בהיכל מנורה, הזמר המצליח אייל גולן, ירד לקהל כדי להחמיא אישית למעריצה חברת הכנסת טלי גוטליב, רקד איתה והשניים אף התחברו. גולן עצר את ההופעה כדי להגיד לכולם מה הוא חושב עליה
המעבר של טלי גוטליב לעוצמה יהודית מהליכוד - מניב לה פירות, בדמותו של לא אחר מאשר אייל גולן שבאמצע ההופעה בהיכל מנורה - אמר לכל הקהל בדיוק מה הוא חושב עליה.
"האישה שלא מפחדת להגיד מה שיש לה על הלב, הכול היא אומרת היא יורה בפנים", אמר גולן לקהל המעריצים שמחא כפיים, והשניים אף רקדו ביחד, חילקו נשיקות, והכול בתיעוד שהעלתה טלי גוטליב עצמה.
חברת הכנסת עצמה כתבה: "זה לא AI זה לגמרי אמיתי! אייל גולן האדיר אתמול בהיכל מנורה שרוקד איתי! לא נגעתי. הופעה אדירה שמחברת בשמחה וברגש אלפי אנשים מכל סוגי הגוונים. ותודה לעו"ד תמר ארבל המופלאה העניקה לי רגעים של אור ושמחה שאין לתאר".
נזכיר כי על פי דיווח של מאקו לפני שבוע, מפלגת עוצמה יהודית של בן גביר רכשה את זכויות השימוש בשירו של אייל גולן "מי שמאמין" שיהיה ג'ינגל הבחירות של המפלגה בזמן קמפיין הבחירות. גולן עצמו לא יהיה בקולו בשיר, אלא "הצל" - יואב אליאסי והזמר בן סנוף.
נזכיר כי על פי דיווח של מאקו לפני שבוע, מפלגת עוצמה יהודית של בן גביר רכשה את זכויות השימוש בשירו של אייל גולן "מי שמאמין" שיהיה ג'ינגל הבחירות של המפלגה בזמן קמפיין הבחירות. גולן עצמו לא יהיה בקולו בשיר, אלא "הצל" - יואב אליאסי והזמר בן סנוף.
בתוך כך נודע כי מי שמנהל את הקמפיין של בן גביר, עופר רוזנבאום, נמצא בשיחות ומגעים עם דניאל עמרם לרכישת 60% מנכסיו הדיגיטליים, כולל עמוד הטלגרם והיוטיוב החזקים של העיתונאי, לפי שווי של 10 מיליון שקל.
עוד ב-
*התמונה הראשית בכתבה בעריכת בינה במלאכותית על פי תצלומים. היא אינה משקפת תמונה אותנטית מהנעשה בהופעה עצמה, על פי הסרטון
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.חילקו שקיות הקאה? (ל"ת)וצוצוה 09/2026/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.אוהבים אותך גוטליבאבי 09/2026/16הגב לתגובה זו0 0טלי גוטליב צספר 1סגור
-
1.גירגוריי צלופח (ל"ת)זאב 09/2026/16הגב לתגובה זו0 0סגור



