ויראלי

גילתה כספת בדירה החדשה, זה מה שמצאה כשפרצה אותה

טיקטוקרית שעברה לבית חדש חשפה כספת ישנה במיוחד. לאחר מאמצים רבים, ותוך שהיא מתעדת את כל התהליך, הצליחה לפרוץ אליה ומצאה תכולה שיכולה לשנות את חייה. צפו
מערכת ice |  2
כספת (צילום צילום מסך מטיקטוק)
מעבר לבית חדש מביא עמו לא פעם לא מעט פעמים תגליות חדשות ויוצאות דופן, אבל ממצא כמעט ארכיאולוגי שכזה, ספק אם מצאתם בדירה החדשה אליה עברתם. סרטון ויראלי ברשת החברתית טיקטוק מציג בחורה צעירה שעברה לבית חדש, בו מצאה כספת ובתוכה חפצים מעניינים במיוחד, שככל הנראה שווים סכום כספי לא מבוטל.
מדובר למעשה על סדרת סרטונים שהחלה מוקדם יותר השנה, כאשר המשתמשת יצרה חשבון טיקטוק במיוחד על מנת לתעד אחר ניסיונותיה לפרוץ לכספת ישנה אותה מצאה בחלק האחורי של האח בבית החדש אליו נכנסה. היא מספרת שעוד לפני שנכנסה אל הנכס, הרגישה שמשהו לא תקין קורה מאחורי אותו אח, מה שהוביל למציאת הכספת. 

מכאן - הסיפור של אותה משתמשת טיקטוק הפך לבלוג של ממש, שמסקר את ניסיונותיה להסיר את שכבות העץ שכיסו את החזית של הכספת בסיוע אביה. אחרי שמצאה את הכספת, העלה סרטון ויראלי במיוחד שגרף למעלה מ-70 מיליון צפיות, בו כתבה: "מצאתי כספת ביום הראשון בבית החדש שלי".
הבית המיושן, שנבנה בשנות ה-50, הצריך את הדיירת החדשה לבדוק בגוגל מה הדגם המדויק של הכספת, וכשמצאה, גילתה בה ממצאים מסקרנים במיוחד, ביניהם מטבע ליום השנה -50 של מלחמת העולם השנייה, מספר אבני חן וקלפי משחק. אבל הפרט המעניין ביותר: בכספת נמצא עיתון משנת 1850 שנשמר במצב חדש לחלוטין, מה שגרם למשתמשת לחשוב: "אם העיתון הזה הוא באמת משנת 1850 ובמצב כל כך טוב, אולי הוא שווה משהו".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    דרך סטנדרטית - מכירה פומבית (ל"ת)
    מגיב 05/2022/09
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סגור
  • 1.
    תלוי מה כתוב בעיתון.
    חנן. 05/2022/08
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אם מדובר בעיתון עם כותרת כמו נגמרה מלחמת האזרחים או שהטיטאניק טבעה הוא יכול להיות שווה את משקלו בזהב. סתם עיתון מלפני 150 שנה שאין בו כלום גם לא שווה כלום.
    סגור