ויראלי

אילנה דיין חוטפת ממגישי ערוץ 14: כך הביכו אותה ברשת

ינון מגל כתב: "יותר מ"היציאה מהארון הפוליטי" (נו באמת), היו מוזרים בעיני בנאום של אילנה דיין שני דברים: 1. הסיבה שלה להשאר בארץ: "המקום הכי נהדר בעולם לחיות בו".. 2. הבתים שיקימו ילדיה, הם לפי נטיה מינית: "בתים סטרייטים ולהט"בים" זו הסיבה לחיות דווקא פה? זה מה שמאפיין את הבתים שקמים בישראל?". ומה כתב ריקלין?
מערכת ice |  10
אילנה דיין (צילום פייסבוק/עובדה)
בפתח תכניתה ביום חמישי בקשת 12, 'עובדה', המגישה אילנה דיין נשאה מונולוג מלבה אל לב הצופים, בו היא דיברה על הימים הקשים שעוברים על מדינת ישראל בצל המחאות הקשות נגד הרפורמה במערכת המשפט.
אלא, שנראה שמגישי ערוץ 14 לא מתרשמים. ינון מגל כתב: "יותר מ"היציאה מהארון הפוליטי" (נו באמת), היו מוזרים בעיני בנאום של אילנה דיין שני דברים: 1. הסיבה שלה להשאר בארץ: "המקום הכי נהדר בעולם לחיות בו".. 2. הבתים שיקימו ילדיה, הם לפי נטיה מינית: "בתים סטרייטים ולהט"בים" זו הסיבה לחיות דווקא פה? זה מה שמאפיין את הבתים שקמים בישראל?".
 
גם שמעון ריקלין הגיב: "ראיתי את האומץ המדהים של אילנה דיין לחשוף את דעתה ואת קריאתה לאנשי תקשורת לחשוף את עמדותיהם. ועדיין היססתי. אבל הערב חברי ינון חשף את עמדתו הפוליטית. אז הנה: אני איש ימין!
כזכור, דיין טענה בין היתר: "כשהחקיקה הזאת דוהרת קדימה, אל תאמינו למי שאומר לכם שיהיה בסדר, שלא יפגעו כאן זכויות של הומואים של נשים, ערבים, כתבים, מרצים עניים - ובהמשך גם חרדים ואחרים. איך אני יודעת? כי אני מאמינה לרוב הדברים שאומרים שמחה רוטמן ויריב לוין, ואני רואה את מה שהם עושים".
 
עוד טענה: "כי שלטון שמתעקש גם לסדר לעצמו יועצים שלא צריך להקשיב להם וגם למנות שופטים מטעם וגם לסרס אותם ליתר ביטחון, גם לחוקק חוקים שאי-אפשר לבקר אותם וגם למגר חירויות שאי אפשר בלעדיהן - שלטון כזה לוקח אותנו למקום שאף דמוקרטיה לא חזרה ממנו בחיים. כי שלטון לא חוטף לעצמו כמויות כאלה של כח סתם לקישוט, כמו שאף אחד לא אוגר טונות של אבק שריפה כדי לצייר את איתמר מטפס על הקירות".
דיין המשיכה: "אל תתנו לרעש לבלבל אתכם: זה לא מאוד מעניין אם ביבי מחפש פטור ממשפט וגפני מחפש פטור מגיוס ודרעי מחפש פטור מהרשעות קודמות - זה רעש משני ולא חשוב. כמו הטעויות של ברק והעוולות של בג"צ - היו כאלה, בטח שהיו, אבל אין שום דבר ברפורמה הזאת שיתקן אותם. מה יש בה? שאיבה של כוח אדיר, מוחלט - למקום אחד בלבד".
לסיום ביקשה מהצופים: "ועכשיו כשאין פשרה באופק, תשאלו את עצמכם רק שאלה אחת: האם יהיה דבר אחד, רק אחד, שהרוב לא יוכל לעשות למיעוט אחרי שהמהלך הזה יושלם?
ואז תדמיינו את עצמכם במיעוט, כל מיעוט. אחרי שתדמיינו - תחליטו באיזה צד של ההיסטוריה אתם רוצים לעמוד, ומה תספרו ויום אחד לילדים של חורף שנת 2023".
תגובות לכתבה(10):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 10.
    צודקת
    עופר 03/2023/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    והעבדים השחורים ימשיכו ללקק לפריבילג ומשפחותו מקיסריה. אין כבוד. כמו חבורה של עיוורים אחרי מלך שלא סופר אותם
    סגור
  • 9.
    ערוץ תעמולה
    יפצוק 03/2023/23
    הגב לתגובה זו
    3 0
    אילנה דיין היתה ותמשיך להיות שופר של השמאל כמו כל הערוץ בו היא משדרת יאללה נמאס מאנשים כמוך אנחנו מהמין נמשיך לתמוך בממשלה הזאת עד שתבינו שגם לנו יש סיי
    סגור
  • 8.
    קשה לאמין דהיט בצג ה000מאלי אפסונית
    מ 03/2023/23
    הגב לתגובה זו
    3 0
    לכל הסססמאל יש אותו פרצוף
    סגור
  • 7.
    ועכשיו שהאמת באור - להעיף אותה מהטלוויזיה
    קוץ 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    4 1
    את בושה למקצוע העיתונאות! להעיף ומיד!
    סגור
  • 6.
    אילנה דען
    ניסים 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    3 0
    מיום שעלית לארץ והתחלת בערוץ 12 רק דברי רוע מילה טבה לא שמענו מימך על שום ממשלת הימין באת עם הרוע מארגנטינה צחזרי לשם ותיקחי במיזודה את כל הפרשנים מער 12הרשעים כמוך שלום
    סגור
  • 5.
    פ"ת
    אופיר 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    1 0
    היא התכוונה לשילטון בג"ץ . כי כך הדברים ניראה ונעשים אם לא תעבור הרפורמה . דיין כמו דיין זה שמאל אטאיסטי נטו .
    סגור
  • 4.
    חרטטנית
    איציק 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    6 0
    את חושבת שיאמינו לבלוף שאת מנסה למכור לציבור על כמה יהיה גרוע פה אם החקיקה תעבור עד עכשיו היה דקטטורה מכיוונו של בגצ הגיע הזמן להחזיר את הכוח למחוקק שיגן על האזרחים
    סגור
  • 3.
    אילנה דיין בושה למין הנשי
    חומי 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    10 0
    וולגרית ומגעילה
    סגור
  • 2.
    הרגליים(השלט) הולכות אחרי האמת
    מייקל 03/2023/22
    הגב לתגובה זו
    9 0
    האמת נמצאת בערוץ 14, השאר כולם שמאלניים, הרי זה ברור יותר ויותר מים ליום.
    סגור
  • 1.
    תשמעו, ממש אמת לשעתה. (ל"ת)
    יאיר מוטס 03/2023/20
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור