ויראלי
כוכבת האח הגדול מתפוצצת על העוקבים: "אני עצבנית, די לחפש"
לאחר שהציגה באינסטגרם שלה גדג'ט של מגש שאפשר לאכול עליו ברכב, נופר מור ספגה ביקורות קשות וכתבה: "אני מקבלת ימבה הודעות מאנשים שכותבים לי ‘תורידי את מה שהעלת על המגש הזה של האוכל בנהיגה'”
לא בפעם הראשונה, כוכבת האח הגדול לשעבר, נופר מור, שיתפה את עוקביה בגדג’ט החדש שקיבלה לידיה וגרם לה להתלהבות רבה. מדובר במגש שמתחבר להגה המכונית ומדמה את התחושה של ארוחה במטוס. לצד המפרגנים, היו כאלו שהכפישו וכתבו לה דברים קשים.
אותם מבקרים ודאי חשבו כי מור משתמשת במגש במהלך הנהיגה ויכולה לסכן אחרים על הכביש, עד כדי כך שאיימו לדווח עליה לאור התיעודים שהעלתה, למשטרה. הכוכבת מיד תקפה: “עצרתי רגע את הבישולים כי אני מה זה עצבנית. אני מקבלת ימבה הודעות מאנשים שכותבים לי ‘תורידי את מה שהעלת על המגש הזה של האוכל בנהיגה'”.
עוד היא אמרה::“איזה נהיגה?! נראה לכם שאפשר בכלל לחבר את זה בנהיגה? אי אפשר לחבר את זה בכלל בנהיגה, זה רק כשההגה הפוך. מה נראה לכם שאנשים נוסעים עם מגש עם אוכל עליו וכל האוכל נשפך עליהם? כאילו קצת הגיון!”.
עוד ב-
עוד המשיכה: “ישר לכתוב:’תורידי את זה. אנחנו שולחים הודעות למשטרת ישראל’. מאיפה הרוע הזה כאילו? איך הגעתם בכלל למסקנה בכלל שאני נוהגת ואוכלת תוך כדי? אולי אני עוצרת את האוטו, מחנה, אוכלת ויוצאת לדרכי? כאילו זה לא יותר הגיוני מאשר שאני נוהגת ושמה אוכל על מגש ומסובבת את ההגה וכל האוכל נשפך עלי? לא יותר הגיוני? דיי כבר! דיי לחפש אנשים!”
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



