ויראלי
אין לכם בושה? מאות אמנים מהקהילה הגאה מחרימים את ישראל
מאות כוכבים להט"בים מרחבי העולם חתמו על עצומה הקוראת להפסקת אש בעזה תחת הכותרת "אמנים קווירים למען פלסטין". אבל מי מספר להם שבני הקהילה הגאה בעזה נרדפים, נרצחים ומאוימים על חייהם על בסיס יום יומי?
מעל ל-300 אמני להט"ב מרחבי העולם חתמו על עצומה להפסקת אש בעזה תוך הקריאה להחרים את ישראל. בין החתומים: השחקנית והדוגמנית אינדיה מור, הזמרת פיבי ברידג'ס ומלכת הדראג האמריקאית סאשה וולור.
בעצומה נכתב (בין היתר): "היינו מרוסקים לחזות באובדן חייהם של ישראלים חפים מפשע, אבל כשאנחנו רואים את ישראל מבצעת התקפות על אזרחים חפים מפשע בעזה מדי יום, אל לנו לשתוק. האחים הפלסטינים הקווירים שלנו מבקשים מאיתנו לעמוד לצידם ולקרוא תיגר על הכיבוש הציוני האכזרי".
נזכיר כי מדובר בצביעות היות ומצב זכויות הלהט"ב בישראל הוא הטוב ביותר במזרח התיכון. לאזרחים המוגדרים כלהט"ב (לסביות, הומוסקסואלים, טרנסג'נדרים וביסקסואלים) קיים מעמד זכויות אדם מוגבל ביותר אם בכלל ברוב מדינות המזרח התיכון.
נכון ליולי 2023 ברוב המדינות באזור, פעילות הומוסקסואלית בין מבוגרים בהסכמה מוגדרת כפלילית. ברצועות עזה, אדם גאה אף עלול יכול לקבל מכות, עינויים ואף להיות קורבן לרצח.
עוד ב-
רק בשנה שעברה, אחמד חכם חמדי אבו מרח'יה (25), נרצח באכזריות בחברון בשל נטייתו המינית. ראשו נערף ותמונות הזוועה הופצו ברשתות החברתיות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.אין פלאאור 12/2023/25הגב לתגובה זו0 1אין פלא שהם חיידקים פה במדינה הזו והינה ההוכחה שהם חיידקים בכל העולםסגור
-
2.עזהשוקו 12/2023/24הגב לתגובה זו2 1אם הם היו הולכים לשם לא היו משאירים אותם בחיים 5 דקות תתמטומטמים שכמותם הם בכלל יודעים מה הדעה והמעשים נגד להטבים בשטחי הרשות הפלשתינית , לטמטום אין גבול שיתמכו וילכו לשם יחזרו במקרה הטוב כנקניקים או גרוסים לחתיכות חתיכות.טמבליםסגור
-
1.עלובי נפש,להתעלם מהם והטמטום הצדקני שלהם (ל"ת)ראובן 12/2023/24הגב לתגובה זו2 0סגור



