עסקי ספורט

"קרב המינים" של האולסטאר: מקלאנג מלך השלשות וההטבעות

האולסטאר באינדיאנפוליס מתח את צופיו כשהיתה תחרות שלשות בין סטף קרי, הצלף הגדול של ה-NBA לבין סברינה יונסקו, כוכבת ה-WNBA שנחשבת לקלעית יוצאת דופן 
מערכת ice | 
כדורסל (צילום shutterstock)
האולסטאר באינדיאנפוליס:  תחרות שלשות בין סטף קרי, הצלף הגדול של ה-NBA לבין סברינה יונסקו, כוכבת ה-WNBA. יונסקו זרקה ראשונה והעמידה בפני קרי רף גבוה עם 26 נקודות. קרי אמנם נענה לאתגר וצלף שוב ושוב בדרך ל-29 נקודות שסידרו מהפך, אבל הניצחון היה של יונסקו ושל כדורסל הנשים.
"אם אתה מסוגל לקלוע, אתה פשוט מסוגל לקלוע. זה לא חשוב אם אתה אישה או גבר, מה שחשוב זה כמה גדול הלב שלך, וכמה את מוכנה להקריב כדי להגיע לרמה כזאת", אמר יונסקו הנרגשת, מעריצה גדולה של קרי, אחרי התחרות. 
מאק מקלאנג, שחקן אוסקאולה מג'יק מהג'י-ליג, זכה בתחרות שנה שנייה ברציפות. מקלאנג, החל את דרכו כסנסציית רשת בזכות סרטוני הטבעות שהעלה ליוטיוב, ניצח את ג'יילן בראון וקטף את התואר אחרי דאנק מרשים מעל שאקיל אוניל.
לילארד ניצח אחרי שקלע והגיע ל-26 נקודות בסבב הגמר, אחת מעל טריי יאנג. כוכב מילווקי הופך לשחקן השמיני אי פעם שמנצח בתחרות פעמיים, ולראשון שעושה זאת שנתיים ברצף מאז ג'ייסון קאפונו. בדרך לגמר, לילארד ויאנג ניצחו בשובר שוויון את קארל אנתוני טאונס וטייריס הליברטון שהגיעו ל-26 נקודות בדיוק.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה