עסקי ספורט

זאב רווח בדרך להפוך לקבוצת כדורגל? זה המועדון שמפתיע בענק

קבוצת הכדורגל בית"ר פתח תקווה, מליגה ב' דרום א', צפויה לשנות את שמה בעונה הבאה ל"בית"ר זאב רווח פתח תקווה". בקשה להתאחדות לכדורגל כבר הוגשה והמועדון שבמקום התשיעי כעת ועתיד להשאר בליגה עונה נוספת יקבל את האישור
מערכת ice | 
זאב רווח ברק היום (צילום יונייטד קינג)
אבל כבד מאוד נפל לפני כחודשיים על עולם התרבות והקולנוע בישראל לפני כחודש אחרי שזאב רווח, מאייקוני הקולנוע והתיאטרון הישראלי, הלך לעולמו בגיל 84, ומותו הותיר חלל גדול בנוף התרבות המקומית. אבל אחרי ההצעות להנציח אותו בשם של רחוב, כעת מגיעה הצעה מפתיעה במיוחד דווקא מעולם הספורט.
על פי פרסום של ישראל היום קבוצת הכדורגל בית"ר פתח תקווה, מליגה ב' דרום א', צפויה לשנות את שמה בעונה הבאה ל"בית"ר זאב רווח פתח תקווה". בקשה להתאחדות לכדורגל כבר הוגשה והמועדון שבמקום התשיעי כעת ועתיד להשאר בליגה עונה נוספת יקבל את האישור.

כזכור אחרי מותו של רווח ז"ל, הזמר איתי לוי יצא במתקפה קשה וטען לגזענות בטענה כי רווח ז"ל לא מונצח כראוי, על אף שהדברים של לוי הגיעו רגע אחרי שמת. מאז, הדברים של לוי התבררו כשגויים, שכן בעיריית טבריה כבר הודיעו כי יקראו רחוב בעיר על שמו של השחקן האגדי.
זאת כמו גם עיריית ראשון לציון שהצטרפה למהלך, ובאשקלון אף הודיעו על שבוע הכרה לזכרו. גם בת ים הבטיחה זאת, אחרי שראש העיר, צביקה ברוט, בישר כי יקרא לרחוב בעיר על שמו של רווח ז"ל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה