תיירות
ב-78 דולר: ארקיע חוגגת את העצמאות עם מבצע מטורף לטסים
לרגל יום העצמאות חברת התעופה הישראלית מחלקת הטבות משמעותיות לטיסות הלוך ושוב. המבצע תקף גם לחופשות הקיץ וחגי תשרי, וכולל אפשרות לביטול חינם עד 48 שעות לפני ההמראה ליעדים נבחרים
לרגל חגיגות 78 שנה למדינה, עם יום העצמאות שייערך השבוע, חברת התעופה הישראלית 'ארקיע' יוצאת במבצע חגיגי ומשתלם במיוחד, במסגרתו היא מעניקה הנחה של 78 דולר על מגוון טיסות הלוך ושוב לחו"ל לכל יעדי החברה.
מדובר על חיסכון של מאות שקלים למשפחה. כך למשל, עבור משפחה של 4 נפשות מדובר בחיסכון של 312 דולר להזמנה, בעוד למשפחה של 6 נפשות, מדובר בחיסכון של 468 דולר להזמנה.
המבצע בתוקף לחופשות שיתקיימו בין 19 לאפריל עד 31 באוקטובר 2026, כולל תקופת הקיץ וחגי תשרי, תקופות השיא לחופשות. המבצע יהיה זמין להזמנות כבר החל מהיום (ראשון, ה-19 באפריל ב-9:00) ועד ל-23 באפריל, יום חמישי, ב-9:00, באתר האינטרנט של החברה.
עוד ב-
כמו כן, מבצע זה מצטרף למבצע ביטול חינם עד 48 שעות לפני הטיסה, החל על טיסות בחודשים מאי עד אוקטובר, עבור הזמנות לטיסות החל מ-1.5, ומאפשר ללקוחות לבטל ללא עלות עד 48 שעות לפני ההמראה, במטרה לשריין מקום מראש גם בתקופה של חוסר ודאות ולתכנן את החופשה בראש שקט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



