תיירות
אל על מגיבה לתחרות בנתב"ג: הצעד החדש של המנכ"ל
חברות התעופה הזרות מחזירות קווים לישראל, ובאל על מנסים לשמר את קהל הלקוחות הרווחי ביותר באמצעות שורה של הטבות וקיצורי דרך דרמטיים בשדה התעופה
חברות התעופה הזרות ממשיכות להרחיב את הפעילות שלהן בישראל ומחזירות בהדרגה קווים רבים, ובמקביל לכך באל על מנסים לשמר את קהל הלקוחות המרכזי והרווחי ביותר של החברה. מנכ"ל אל על לוי הלוי שלח בימים האחרונים פנייה רשמית המיועדת באופן בלעדי לחברי מועדון לקוחות היוקרה הגבוה ביותר, ה"Top Platinum", שבה הוא מפרט שורה ארוכה של שדרוגים בשירות ובחוויית הטיסה שנכנסו לתוקף בתקופה האחרונה בנמל התעופה בן גוריון ובתחנות השונות בחו"ל.
במסגרת המאמץ לשפר את חוויית הלקוח, פירט המנכ"ל בפני הנוסעים המתמידים את הצעדים החדשים שננקטו לצורך קיצור זמני ההמתנה והגברת הנוחות. בין היתר, הושק תהליך עלייה למטוס הכולל קדימות מיוחדת, וכן שודרג באופן משמעותי טרקלין הפרימיום הממוקם בצד ימין של דלפק הקבלה בטרמינל 3, על מנת לספק אווירה שקטה ומענה מוקפד יותר. כמו כן, נפתח מסלול ייעודי עבור בידוק ביטחוני המאפשר מעבר מהיר מרגע הגעת הנוסע לשדה, ובשיתוף פעולה עם רשות שדות התעופה הופעל מחדש מתחם ייעודי לשיקוף תיקי יד. בנוסף, הוחל בטיפול מועדף בכבודה בטיסות נכנסות ויוצאות ביעדים נבחרים באירופה, לצד פיתוח שירות הטיפול האישי יום לפני הטיסה ביעדים מרכזיים בעולם.
עוד ב-
במכתבו כתב הלוי בין היתר: "לצד הרחבת היעדים והשקעה מתמשכת במוצרי הטיסה שלנו, התמקדנו גם בדברים שיהפכו את המסע שלך לנוח ויעיל יותר. בתוך כך, השקנו לאחרונה כמה שיפורים מרכזיים: תהליך עלייה למטוס עם קדימות ללקוחות TOP PLATINUM. שדרוג טרקלין TOP PLATINUM בטרמינל 3 (מימין לקבלה) שנועד להעניק חוויית אירוח נעימה, שקטה ומוקפדת יותר. פתיחת מסלול בידוק ביטחוני ייעודי ללקוחות TOP PLATINUM בטרמינל 3, המאפשר מעבר מהיר ונוח כבר מרגע ההגעה לשדה התעופה. בשיתוף פעולה עם רשות שדות התעופה, נפתח מחדש מתחם שיקוף תיקי היד בטרמינל 3, במטרה לאפשר שירות מהיר ונוח יותר. טיפול מועדף בכבודה בטיסות הנכנסות לישראל, ובמגוון יעדים באירופה בטיסות היוצאות מישראל - עם הרחבה הדרגתית לכלל יעדי הרשת בקרוב. פיתוח שירות TOP CARE - בלעדי ללקוחות TOP PLATINUM במסגרתו ניצור קשר אישי אתכם יום לפני הטיסה [בתחנות צפון אמריקה, בנגקוק, טוקיו, לונדון ובהמשך גם פריז]".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.אין מיליםאלי 07/2026/05הגב לתגובה זו0 0ואת שאר הלקוחות אפילו בסטטוס gold אתם פשוט לא סופריםסגור
-
2.אל עלמשה כהן 07/2026/05הגב לתגובה זו2 0אל על בושה חרפה מבלבלים את המוח לו מתייחסים בזלזול שנה טרם שלמתם לי על כרטיס ששלמתי אצלכם ואני מתיירות סקרתי ארועי תעופה בעולם ואתרים ככה לו נוהגים מול לקוחות מסכנים שעשקתם והם פרייארים להחרים אתכם זו תרופהסגור
-
1.מה זה השם המעפן לוי הלוי?? (ל"ת)כמו אהרוןx2 ומרדכיx2 07/2026/05הגב לתגובה זו0 1סגור
-
והמחיר? מעפן!!!בני 07/2026/05הגב לתגובה זו1 1שתשלם עבור השירות תדע שלוי הלוי בכלל לא מעפן אלה יצירתי ומכניס מיליונים לחברהסגור



