תיירות
בשורה נהדרת לטסים לחו"ל: זה מה שקורה היום בנתב"ג
על פי הנתונים של רשות שדות התעופה, היום, יום חמישי ה-30/11, יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-17,800 נוסעים ב- 116 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות, מספר שיא יחסית למלחמת חרבות ברזל סך הכל יצאו היום 8,200 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 9,600 נוסעים. השדה בדרך לחזור לשגרה מלאה?
אחד הימים היותר פעילים של נתב"ג בתקופות מלחמת 'חרבות ברזל' קורה היום (חמישי), כאשר השדה פועל ופתוח להמראות ונחיתות ויעברו בו מספר גבוה יחסית לתקופה של תיירים יוצאים ונכנסים
על פי הנתונים של רשות שדות התעופה, היום, יום חמישי ה-30/11, יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-17,800 נוסעים ב- 116 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות. סך הכל יצאו היום 8,200 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 9,600 נוסעים.
לצד כל הנתונים הללו, ברשות שדות התעופה הבהירו לציבור הנוסעים: "ממליצים לנוסעים לעקוב אחר לוח הטיסות העדכני באתר האינטרנט של רשות שדות התעופה ואצל חברות התעופה".
כל זאת, אחרי שאמש מנהל נתב"ג, תא"ל במיל' אודי בר עוז, ערך שיחה עם למעלה מ-120 נציגים של חברות התעופה הבינ"ל , מתוך מטרה לקדם את חזרתן לטיסות לישראל. בסקירה הציג בר עוז נתונים ולפיהם נתב"ג פעל ופועל באופן רציף מתחילת הלחימה ולמרות מטחי הרקטות למרכז לא היו נפילות או פגיעות בנתב"ג. עוד הוצג לנציגי החברות, שמרביתם אינם יושבים באופן קבוע בישראל, כי נכון לעכשיו הפעילות במשק חזרה, כמעט, לשגרה ללא הגבלות מיוחדות במרבית האזורים.
נכון להיום הממוצע היומי של תנועת מטוסים לנתב"ג עומד על כ-200 המראות/נחיתות ובכלל זה טיסות בינ"ל, פנים ארציות, פרטיות ומטוסי מטען. מבחינת חברות תעופה זרות, מתחילת הלחימה 6 חברות זרות המשיכו בפעילות רציפה ובטיסות קבועות לנתב"ג ובכללן אמירייטס, פליי דובאי, היינן, אזימוט ועוד. זאת כמובן בנוסף לחברות התעופה הישראליות. בר עוז עדכן את המשתתפים בפגישה כי חברות תעופה נוספות בוחנות חזרה לטיסות לישראל, כאשר אתיופיאן כבר הודיעה על חזרתה בשבוע הבא.
עוד ב-
מנהל נתב"ג הודיע לנציגי החברות כי הנהלת נתב"ג תעשה ככל שביכולתה על מנת להיענות לבקשות עקב המצב של החברות הזרות שיהיו מעוניינות לחזור לטיסה סדירה לישראל. בר עוז סיכם את הפגישה בתקווה לראות את מטוסי כל החברות חזרה בנתב"ג במהרה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



