טלוויזיה

מגישי רשת 13 נקרעו מצחוק באולפן וחטפו: "נשמע לכם נורמלי?"

הצל כתב ביקורת על שני המגישים של תכנית הבוקר ברשת 13: "אלעד זוהר וירדן הראל, באמת שאין לי כלום נגדכם, אבל אני חייב לשאול: נראה לכם סבבה, נשמע לכם נורמלי, להתגלגל מצחוק בטלוויזיה בדיוק בזמן שיש לוויה לארבעה לוחמים? ארבע משפחות התרסקו ואתם מתפקעים מצחוק, חסר רגישות לחלוטין, זהו לתשומת ליבכם".
מערכת ice |  3
רשת 13 (צילום מסך ערוץ 13)
אין ספק שננסי ברנדס יכול להמיס גם את הקשוחים והרציניים שבישראלים, אבל הצחוק הגדול שהוא עורר היום (ראשון) באולפן רשת 13 הביא על המגישים אלעד זוהר וירדן הראל ביקורת חריפה מצדו של הצל.
הצל כתב: "אלעד זוהר וירדן הראל, באמת שאין לי כלום נגדכם, אבל אני חייב לשאול: נראה לכם סבבה, נשמע לכם נורמלי, להתגלגל מצחוק בטלוויזיה בדיוק בזמן שיש לוויה לארבעה לוחמים? ארבע משפחות התרסקו ואתם מתפקעים מצחוק. אני מבין שצריך גם אסקפיזם וכל הבולשיט הזה, אבל באמת שזה חסר רגישות לחלוטין, זהו לתשומת ליבכם".

כזכור רק לאחרונה מגישת רשת 13 ירדן הראל, בילתה בסוף השבוע עם בן זוגה העיתונאי יוסי יהושע יחד עם צוות התוכנית "פותחים יום" בהגשתה. לטיול הצטרפו המגיש שלצד הראל, אלעד זוהר ואשתו שישי, וגם דיוויד עזרן ומור ארבל שמגישים פינות שונות בתוכנית הבוקר. החבורה בילתה בנחל חרוד בבית שאן, יצאה לטייל וגם זכתה להתפנק בארוחה חלבית טעימה.




(מתוך חשבון האינסטגרם של ירדן הראל)
לאחרונה קיימו חברי מערכת "פותחים יום" ערב גיבוש. הגיבוש כלל כמובן גם את מגישי תוכנית הבוקר ברשת 13, ירדן הראל ואלעד זוהר. מגישת התוכנית ירדן הראל שיתפה תמונות מערב הגיבוש בחשבון האינסטגרם שלה, שכלל ארוחה חלבית, קהוט וצפייה במשחק הכדורגל של נבחרת ישראל. הראל פרסמה גם כי למרות מאמציה להגיע באיחור אופנתי, היא הגיעה ראשונה לאירוע. מגישת רשת 13 ירדן הראל, נוהגת לשתף רבות על חייה האישיים, ואף חשפה לאחרונה את התחושות הקשות שעברה לאחר שחוותה לידה שקטה.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    צחקו
    ליז 02/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קשה מאוד שיש לוויות של חיילים וכולם מושפעים מזה אבל בשביל השפיות שלנו והמשך השיגרה הם חייבים לנהל תוכנית. כולנו מרוסקים מכל אובדן של צעירים שלנו מציאות אכזרית ועצובה.
    סגור
  • 2.
    פרסום
    זך 02/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שדוחפים אנשים לתחנות. שידור ,ללא רקע,מתאים ,השכלה מעמד ותרבותמתאימים ,כך זה קורה ,כל מישהיא שלא בדיוק עתינאית בקושי עבדה לסתום חלל בזמן שחחסרו מגישים מתאימים ,כך ז. קורה ובכל התחנות ,ישנן לא מעט ,שבכלל בפרוטקציה ,הושכלו ,לתחנות ,פיתאום מקבלות אומצ ,להתחיל בחוסר שליטהובלשון לא מתאימה ,זה משמביא. הפקרות ,,זה חייב להשתנות כל המגישות בגלל חברות של מישהו ,זה לא מתאים לתחנת שידור, זה ו,עדיף שיהיה ניפוי,לא כל אחת ,היא מסוגל לנהוג,כמו דנה וויס ,או אילנית ,מרציאנו או ליאל או עיתונאים שעובדים ומגיע להם תודה על עמלם ,חייבים
    סגור
  • 1.
    צודק...
    קליאו 02/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אבל האם הוא העביר את אותה ביקורת על ראש הממשלה וחבר מרעיו שצהלו בכנסת בלי בושה אחרי שהצליחו להעביר את אחד מחוקי ההפיכה המשטרית שלהם ביום שבו דובר צה"ל התיר לפרסום את דבר נפילתם בקרב של 7 לוחמים?
    סגור