טלוויזיה

הצעד הבא של יובל רפאל: תופיע בתוכנית הנצפית בטלוויזיה

אחרי שכבשה את הקהל הישראלי בגמר "הכוכב הבא לאירוויזיון" מגיעה נציגת ישראל לאירוויזיון ל"ארץ נהדרת". צפו בסרטון מאחורי הקלעים
אפרת קרסנר | 
יובל רפאל בגמר הכוכב הבא (צילום מסך קשת 12)
יובל רפאל זכתה ברוב בקולות כאשר נבחרה לייצג בשבוע שעבר את ישראל באירוויזיון הקרוב בשוויץ.
הערב (רביעי) היא עושה צעד נוסף כשתופיע בפריים טיים בתוכנית המערכונים הנצפית של קשת 12, ארץ נהדרת. בסרטון מאחורי הקלעים רואים אותה מתרגשת ומשוחחת עם המנחה איל קיציס.
 


(צילום: יחצ, קשת 12)
בראיון לאתר ice שיתפה יובל רפאל בתחושות לקראת תחרות השירים האירופית: "הרגשתי אושר עילאי, זה היה הדבר הכי מרגש בעולם לדעת שיש לי את הגב של המדינה שלי, בסוף אני שרה בשבילם ובסוף כל מה שאעשה באירוויזיון יהיה למענם וזה הכי מרגש בעולם לדעת שהם סומכים עליי ושהם רוצים אותי שם, וזה עוד יותר מחזק לי את הרצון לעבדו כמה שיותר קשה ובאמת ובאמת להביא את הנאמבר הכי טוב שאני יכולה להביא".
יובל רפאל תתחרה בחצי הגמר מול 15 מדינות נוספות ב-15 במאי, ולאחר שתצלח אותו היא תזכה להגיע לגמר האירוויזיון שיתקיים במוצ"ש ב-17 במאי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה