טלוויזיה

מגיש ערוץ 10 חושף מדוע נעלם: ''פגעתי באנשים בחיים שלי''

עמנואל רוזן הודה ופתח את הלב על הפרשה שהרסה לו הקריירה בתקשורת: ''אמרתי כבר אז לחוקרי המשטרה, אם יש מישהי כזו, תפקידי להתנצל, גם אם אני חושב שלא עשיתי כלום''
מערכת ice |  11
עמנואל רוזן (צילום פלאש 90/ נתי שוחט)
רק לפני קצת יותר מחודש הוצאת ספרים 'ביתן' (זמורה-ביתן לשעבר) המתמחה בהוצאה לאור של ספרות איכותית, הודיעה על מינויו של עמנואל רוזן לדובר ההוצאה, אבל בתקשורת זה כבר זמן רב שהוא לא נמצא.
בראיון לפודקסט של אול אין הוא אמר על הפרשה שגמרה את הקריירה התקשורתית הענפה שלו: "מימיי הראשונים שעמדתי על דעתי כשהיינו בני עשרה וישבנו בחוף יולנדה בבת ים בלי כרס ובגד ים, ונשים עברו שם. אני תמיד סלדתי מהדיבור הלא ראוי והבדיחות הסקסיסיטיות, מדבר שהוא יצירת אווירה בכלל שלא נמצא ברף של מתחת למה שנקרא הטרדה, לא הייתי שם. אבל כן היו פלירטוטים, פלירטטתי ופולרטטתי, ואני יוצא מנקודת הנחה שבמהלך האירועים האלה אולי אנשים נפגעו''.
הוא הודה: ''אמרתי כבר אז לחוקרי המשטרה, אם יש מישהי כזו, תפקידי להתנצל, גם אם אני חושב שלא עשיתי כלום. כי במקום הזה אני לא מאמין בשיוויון. יש לי תכונה שירשתי מאבא שלי, להיות לפעמים נודניק. גם בעבודה שלי היום אני יכול להוציא אנשים מדעתם. אם מישהו לא ענה אתה שם סימן שאלה או שניים, זה נודניקיות שבאה ממקום להשיג דברים טובים, היא לא באה לפגוע או להציק, היא לא באה להזיק. אני פגעתי באנשים בחיים שלי, בוודאי, בתקשורת אנחנו פוגעים באנשים, משה ארנס טען עד יומו האחרון בכתבה שעשיתי עליו כשר בטחון שפגעתי בו ברמה שהוא מירר בבכי והוא לא סלח לי עד יומו האחרון גם לא משפחתו. פגענו באנשים בדרכנו, אבל בדברים האלה שאנחנו מדברים האלה לא חוויתי את עצמי ככה ואף אחד גם לא שיקף לי משהו כזה". 

עמנואל רוזן, עיתונאי בכיר בעברו, מביא עמו ניסיון בתחום התקשורת והמדיה. רוזן הגיש בעבר את אולפן שישי בערוץ 2, היה ממקימי חברת החדשות של ערוץ 10 ושימש ככתב המדיני של הערוץ. כיום הוא נותן שירותי Story Telling במדיה הטלוויזיונית. במסגרת תפקידו החדש, יהיה רוזן אחראי על התוויית האסטרטגיה התקשורתית של הוצאת הספרים.
תגובות לכתבה(11):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 11.
    כל שמאלן מטרידן
    חי 08/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נמאס שמאלנים מטרידים כמו גבי גזית ושותפיו
    סגור
  • 10.
    מזלך
    משה כהן 08/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מזלך שאתה מן השבט הנכון לולו זאת היית נמק בכלא ופותר תשבצים של אביך.... תסתום,עדיף.
    סגור
  • 9.
    מאוס
    אלון 07/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גם אם אני חושב שלא עשיתי כלום... ממש לא עשית כלום. אם כך אתה מדבר אז אל תחזור למקצוע, לשום מקצוע.
    סגור
  • 8.
    אם היית איש ליכוד , היית בכלא עכשיו. (ל"ת)
    אחד שיודע 07/2025/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 7.
    לא הבנתי אותך
    גיא 07/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אם לא עשית כלום על מה תפקידך להתנצל אבו חארטה?
    סגור
  • טען עוד
  • 6.
    רוזן
    אני 06/2025/10
    הגב לתגובה זו
    3 0
    אתה תהיה בסדר השמאל ידאג לך לא הכפישו אותך לא ישבת בבית השתיקו הכול יש לך מזל אים היית ימניהיו אוכלים אותך לארוחת בוקר שו
    סגור
  • 5.
    כתבים
    יושר 06/2025/10
    הגב לתגובה זו
    3 2
    בסוף כל כתב נופל וזה מגיע להם כי הם הרוע בהתגלמותו וזה מדובר בתקשורת הישראלית
    סגור
  • 4.
    עמונואל רוזן אתה אחד העיתונאים השנואים עלי מזה שנים רבו (ל"ת)
    אטר 06/2025/06
    הגב לתגובה זו
    6 2
    סגור
  • 3.
    עדיף שיסתום ויעוף (ל"ת)
    מזעזע 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    8 2
    סגור
  • 2.
    אלוף (ל"ת)
    תומר 06/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 7
    סגור
  • 1.
    לך הביתה תם עידן הגבי גזית והרוזנים (ל"ת)
    שני 06/2025/03
    הגב לתגובה זו
    14 3
    סגור