טלוויזיה
מייקל רפפורט תחת מתקפה אנטישמית: "תומך רצח עם"
מעריצי סדרת הבוגדים שאמורה לעלות לעונה חדשת בתחילת השנה הבאה, לא ממש אהבו את ליהוקו של השחקן היהודי מייקל רפפורט והרבו להשמיע זאת ברשתות החברתיות: "פיקוק מתחננת שיחרימו אותה, אחד הליהוקים המגעילים שראיתי בריאליטי"
מייקל רפפורט ידוע כאחד התומכים הגדולים של ישראל בתעשייה של הוליווד. השחקן היהודי אמריקאי נרתם מאז ה-7.10 במתן הסברה ואף היה בארץ מספר פעמים מאז. בשבוע שעבר הודיעה חברת פיקוק על קאסט השחקנים שיהיה בעונה הקרובה של התוכנית "הבוגדים" שתעלה לשידור בתחילת 2026.
מי שלא ממש אהבו את הליהוק הם כמובן פרו פלסטינים שהחלו לבקר את הליהוק של פיקוק ומאיימים בחרם על הסדרה: "פיקוק ממש מתחננת שיחרימו אותה" הייתה אחת התגובות, גולש נוסף כתב: "זה אחד הליהוקים הכי מגעילים שראיתי בסדרת ריאליטי", יחד עם זאת היו גם תגובות חמורות יותר שאף כינו את רפפורט: "תומך רצח עם, זו סיבה מאד טוב להחרים את הסדרה" גולשת אחרת כתבה: "אני מאד אוהבת לראות הבוגדים, אבל מדובר בהחלטה עוינת כלפי הקהל"
עוד ב-
הבוגדים היא תוכנית מציאות אמריקאית המבוססת על פורמט הולנדי ומשודרת ברשת פיקוק. הסדרה עלתה לאוויר בשנת 2024 ויש לה גם גרסה ישראלית ששודרה בקשת 12 בהנחיית רותם סלע ואסי עזר והסתיימה בחודש שעבר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



