טלוויזיה
פאדיחה ברוקדים עם כוכבים: מי הכוכבות שהופיעו עם אותה שמלה בדיוק?
ערב השידורים החיים הראשון ב"רוקדים עם כוכבים" כלל תאונת מלתחה די מביכה: השופטת אנה ארונוב ומנחת התוכנית לוסי איוב לבשו שמלה אדומה זהה: "נפגשנו מאחורי הקלעים בדיוק לפני 5 דקות ולא היה זמן להחליף"
מי הסטייליסט או הסטייליסטית שפישלו? צופי "רוקדים עם כוכבים" התרשמו הלילה משמלת המקסי האדומה והנשפכת של מנחת התוכנית, לוסי איוב, שכללה צווארון קולר הבנוי משרשרת וסיכת חטופים סמלית על החזה.
רגע אחרי שהמצלמה עברה לשולחן השופטים התברר שמי שלבשה לוק זהה כמעט לחלוטין (מלבד השרשרת) היא שופטת התוכנית אנה ארונוב, שבדומה למנחה הגיעה גם עם שיער אסוף לאחור במראה נקי.
"אם כבר שידור חי, הכל יכול לקרות. ותראו מה קרה לאנה ולי", התייחסה איוב לתאונת המלתחה בפתח התוכנית ושמעה את דוד דביר מכריז "לוסי סטול מיי לוק", על משקל "ביצ' סטול מיי לוק".
ארונוב הגיבה בחיוך: "לוסי אני מבקשת פעם הבאה לשלוח לי תמונה לפני שאת עולה. בלייב ראשון נסלח". איוב מצידה הבטיחה שהשתיים יתחילו מעכשיו לתאם לוקים: "אנחנו נפגשנו מאחורי הקלעים בדיוק לפני 5 דקות כשלא היה זמן להחליף. אבל אנחנו בסדר עם זה", סיכמה המנחה את התקרית שלא כללה מספיק תיאום בין אנשי הסטיילינג בתוכנית.

צילום מסך, מתוך "רוקדים עם כוכבים", קשת 12
עוד ב-
כזכור, בתום השידור החי הראשון לעונה, השחקן בן יוסיפוביץ' ובת זוגו לרחבה פולינה צ'יקטונוב הודחו מהתחרות יומיים בלבד אחרי שהוחזרו לתוכנית במשדר גלגל ההצלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.?אמיר 07/2025/24הגב לתגובה זו0 0אוי אוי אוח.מחר תתכנס ישיבת ממשלה לדון השטויות שלכם.כתבה על כלום.צעניין את ה....סגור



