טלוויזיה

מגישת חדשות 12 חוגגת יום מאושר: ''תודה על כל מה שיש''

באינסטגרם שלה העלתה יולן כהן תמונה שלה נושפת על נרות יום ההולדת שעל העוגה וכתבה: ''סופ״ש יום הולדת בסימן ט״ו באב. אז תודה על כל מה שיש, על כל מי שיש ועל כל מה שעתיד לבוא. והלוואי, הלוואי, שנדע ימים טובים יותר שהחטופים יחזרו כבר וחיילנו הגיבורים ישובו בשלום''
מערכת ice | 
יולן כהן (צילום פייסבוק/ יולן כהן)
יולן כהן, ציינה אמש (שבת) את יום הולדת ה-35 ועשתה זאת בצנעה רבה. העיתונאית המשמשת ככתבת בריאות ותיירות בערוץ 12 וב"תוכנית חיסכון" בחרה לכתוב כמה מילים על יום ההולדת שלה בצל התקופה הלא קלה.
באינסטגרם שלה העלתה תמונה שלה נושפת על נרות יום ההולדת שעל העוגה וכתבה: ''סופ״ש יום הולדת בסימן ט״ו באב. אז תודה על כל מה שיש, על כל מי שיש ועל כל מה שעתיד לבוא. והלוואי, הלוואי, שנדע ימים טובים יותר שהחטופים יחזרו כבר וחיילנו הגיבורים ישובו בשלום''.

את דרכה העיתונאית החלה כהן בשנת 2014 כתחקירנית, ובהמשך הצטרפה לתוכנית "אנשים" בערוץ 2 בהנחיית חיים אתגר. מאז, כהן ביססה את מעמדה כעיתונאית חוקרת שחשפה פרשות משמעותיות, בהן מחדל ההפריה בבית החולים אסותא ראשון לציון, שנחשבת לאחת מפרשיות הבריאות החמורות בישראל ולאחרונה גם הגיעה לפתרון משפטי.
כהן נשואה לשי בן מאור, יושב ראש רדיו צפון ובעבר יועץ התקשורת של שרת החוץ לשעבר ציפי לבני והמנכ"ל לשעבר של רדיו תל אביב 102FM. בן מאור, רואה חשבון בהשכלתו ובעל ניסיון עשיר בעולם התקשורת, פגש את יולן במסעדה ושלח לה הודעה בפייסבוק על מנת לקבוע דייט. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה