טלוויזיה
אופירה אסייג חוגגת יום מאושר: ''אני אוהבת אותך''
מעצב השיער הצמוד של אופירה אסייג, סתיו נטף שפיר, חגג אמש (ראשון) את יום ההולדת שלו והמגישה מיהרה לברך אותו בסטורי עם מילים מרגשות במיוחד בהן סיפרה על הקשר החם והקרוב ביניהם כבר שנים.
אסייג כתבה בסטורי עם תמונה של נטף שפיר מסדר את שיערה: ''יום הולדת שמח סתיו שלי. מי שאחראי בכל שישי על השיער שלי, אלוף אמיתי. כמה אני אוהבת אותך ומאמינה בך, מחזיקה ממך''.
עוד ב-
בעקבות ההודעה על נפילתם של שני חיילי צה''ל ברצועה מירי של חמאס, היא כתבה על רקע תמונתם של שני לוחמי הנ''חל שנפלו בקרב: ''העצב הזה לא נגמר''. שמם של הנופלים הוא רס״ן יניב קולא, בן 26, ממודיעין-מכבים-רעות, מפקד פלוגה בגדוד 932, חטיבת הנח״ל, נפל בקרב בדרום רצועת עזה וסמ״ר איתי יעבץ, בן 21, ממודיעין-מכבים-רעות, לוחם בתכנית ארז בגדוד 932, חטיבת הנח״ל, נפל בקרב בדרום רצועת עזה.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
1.אופירהקרדאי 10/2025/20הגב לתגובה זו0 0נראית כמו אום כלתום חסר לה רק שתחזיק ביד מטפחת נראית כמו הת מאהסגור



