שיווק ופרסום

עשרות אלפי משתתפים בפארק הירקון: המהלך הענק של לוריאל נחשף

קונצרט הגאווה של עופר ניסים צפוי למשוך מעל 20,000 איש בשבת הקרובה. מותג מוביל חושף כעת את מתחם הענק שיוקם בפארק הירקון עם שלל הפתעות ומתנות
קונצרט הגאווה (צילום יח"צ)
קונצרט הגאווה של עופר ניסים, שנחשב לאירוע המרכזי של חודש הגאווה בישראל, יתקיים בשבת הקרובה, ה-13 ביוני, בפארק הירקון שבתל אביב. האירוע ייפתח בשעה 16:00 ויימשך אל תוך הלילה, כאשר לפי ההערכות צפויים להגיע למקום למעלה מ-20,000 חוגגים וחוגגות.
קבוצת לוריאל ישראל תעניק גם השנה, בפעם השנייה ברציפות, חסות מרכזית ובלעדית למופע הענק. במסגרת זו, החברה תקים בכניסה הראשית לפארק מתחם פופ-אפ אינטראקטיבי שישתרע על פני כ-300 מ"ר. המתחם יפעל תחת הקונספט “Every Beat of Color” וישלב בין עולמות המוזיקה, הקצב והביוטי. במקום יוצבו עמדות של מותגי החברה המובילים שיציעו פעילויות שונות לקהל הרחב.
מותג האיפור Yves Saint Laurent יפעיל מתחם ביוטי עם מאפרים מקצועיים, התנסות בבשמים, עמדת צילום ומכונה אוטומטית לחלוקת דוגמיות ומתנות. מותג האיפור NYX Professional Makeup, שהושק לאחרונה בארץ, יציע עמדות רענון ואיפור פסטיבלים עם דגש על סדרת השפתונים החדשה, לצד משחק קליעה למטרה נושא פרסים.
בגזרת טיפוח העור והשיער, מותג הדרמו-קוסמטיקה CeraVe יציב מתחם שיכלול מגלשת ענק המובילה לבריכת כדורים, וכן דיספנסר גדול לחלוקת מוצרי הגנה מהשמש. מותג טיפוח השיער Elvive מבית לוריאל פריז יפעיל עמדות מעצבי שיער וטאץ'-אפ מהיר, לצד עמדת צילום עם מצלמת "גלאם-בוט" (Glam Bot) שתתעד את החוגגים.
גלי לב, סמנכ”לית השיווק והדיגיטל של לוריאל ישראל: "החסות הראשית של לוריאל ישראל לקונצרט הגאווה אינה רק מהלך שיווקי, אלא חלק בלתי נפרד מהחזון של הקבוצה לקידום ערכים של שוויון, גיוון והכלה, ולחיזוק החיבור בין עולם היופי לבין הביטוי האישי והקהילתי". לדבריה: "אנו מאמינים שיופי מאחד בין אנשים ומחבר בין קהילות, וגאים לקחת חלק באירוע שמעצים את הרוח האנושית והחופש להיות מי שאת.ה.”
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה