שיווק ופרסום

אז למה לא פוליטיקה עכשיו? דורון טל מצטרף לקמפיין של מפלגת הליכוד ביתנו

טל, שפרש לפני כחודשיים מסוכנות האינטראקטיב אידיאולוג'יק, לאחר 13 שנים בתחום הפרסום, יעמוד בראש תחום הדיגיטל בקמפיין של המפלגה
דורון טל. יש לכם רעיון להציע לו? (צילום יח"צ)
מפלגת הליכוד ביתנו מקבלת חיזוק בגזרת הדיגיטל בדמותו של דורון טל, ממייסדי אידיאולוג\'יק, שפרש מהסוכנות לפני כחודשיים לאחר 13 שנים בתחום הפרסום. טל מונה למנהל תחום הדיגיטל בקמפיין הפרסום של המפלגה לקראת הבחירות לכנסת ה-19.
לאחר שנים רבות בתחום הפרסום טל מחליף את סביבת העבודה שלו במעבר חד - ממוריס לוי ויורם באומן לבנימין נתניהו ואיווט ליברמן. שיתוף הפעולה של טל עם נתניהו יציב אותו בסיטואציה מעניינת, מול יורם באומן - נציגה הבכיר של קבוצת פובליסיס ישראל - קבוצה שטל הוא אחד מבעלי המניות בה, ובנוסף משמש (למרות פרישתו מאידיולוג\'יק) כדירקטור לצידו של באומן.
יוזכר כי באומן שימש בבחירות הקודמות כיועצו של נתניהו ומפלגת הליכוד, כשלצידו ספי שקד. כיום מלווה באומן את אחד המתמודדים המובילים והישירים של נתניהו - יאיר לפיד ומפלגת \'יש עתיד\'. יוזכר כי לצידו של טל, עתיד לקחת חלק יועצו הוותיק של נתניהו גיל סמסונוב, מבעלי גליקמן נטלר סמסונוב. טרם ידוע מה יהיה היקף מעורבותו של סמסונוב, אך מידת השפעתו על נתניהו בכל הנוגע לייעוץ אסטרטגי-תקשורתי אינה מבוטלת.
בימים האחרונים החל טל את עבודתו במטה הבחירות של המפלגה לאחר שגייס צוות של אנשי תוכן, קריאייטיב וטכנולוגיה לטובת הקמפיין. לאייס נודע כי בנוסף לגיוס הראשוני טל מנסה לצרף לשורות הקמפיין מספר טאלנטים מתחום הדיגיטל בענף הפרסום.
בעברו ניהל טל את פובליסיס אידיאולוג\'יק במשך למעלה מ-13 שנה והוא נחשב לאחד ממייסדי תעשיית הפרסום הדיגיטלי בישראל. במשך כעשור שימש טל כנציג חברות האינטראקטיב באיגוד הפרסום והוביל את המהלך ליסוד מערכת מידרוג לאתרי האינטרנט בישראל. בנוסף, היה דורון טל חבר בפורום מנכ\"לי סוכנויות הדיגיטל המובילות של פובליסיס שהתכנסו אחת לשנה כדי לנסח את אסטרטגיית הדיגיטל העולמית של הקבוצה.
ממטה הבחירות של הליכוד ביתנו נמסר: \"הדיגיטל יהווה את עמוד השדרה של מערכת ההסברה והקשר עם מאות אלפי החברים והפעילים בשטח. לשם כך חיפשנו את האדם הבכיר והמנוסה ביותר שניתן למצוא כיום בישראל בתחום זה. דורון טל, אשר נבחר לתפקיד, ינהל את הצוות המורחב של אנשי הדיגיטל והמדיה החברתית במטה הבחירות\".
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    למה עולם הפרסום אף פעם לא יכול לפרגן?
    אידיאלוג'יק אימפריה 11/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וואלה, לא משנה מי הבן אדם, קיבל מינוי משמעותי, לא תגידו מזל טוב? בהצלחה? עדיף שתתעלמו קנאים מגעילים
    סגור
  • מה יש לפרגן לו שהוא מוכר את נשמתו לשטן
    יוסי 11/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הרי הוא לא מאמין בביבי ולא מדובר בקמפיין מסחרי. מדובר בחבורת פשיסטים שהורסת את הדמוקרטיה. אבל דורון הרי הולך אחרי הכסף. דוחה. אין דבר, הוא ילמד בדרך הקשה שלא הכל בחיים זה כסף.
    סגור
  • למה מכר את נשמתו לשטן?
    אידיאולוג'יק אימפריה 11/2012/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גיא סעד לא מכר? יורם באומן עם לפיד עכשיו וביבי בקמפיין הקודם... ינון עם ביבי בקמפיין הקודם, אדלר, רפואה... כולם! רק דורון מוכר את נשמתו לשטן? אתה מתבאס כי אף אחד לא קרא לך לבוא לעשות קמפיין בחירות... לא קשה להגיד "וואלה, שיחק אותה."
    סגור
  • 2.
    שיתבייש מכר נשמתו לשטן
    אלי 11/2012/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    דוחה.
    סגור
  • אתה יוצא מנקודת הנחה שלדורון הייתה נשמה (ל"ת)
    חגית 11/2012/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • צודקת
    אלי 11/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אלוהים יתנקם בו. השותף שלו ינון, עשה לביבי את הקמפיין בבחירות הקודמות והצליח להפסיד לציפי לבני אחרי שהיה ברור שביב מנצח. אז נאחל שגם הפעם.
    סגור
  • 1.
    טל דורון
    ירון 11/2012/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איזה אפס, לעשות קמפיין לביברמן. בושה וחרפה. אפס.
    סגור