שיווק ופרסום
חברת Emirates מודיעה: זה משרד היח"צ שייצג אותה בישראל
קבוצת דבי, מהמובילות בתחום יחסי הציבור, אסטרטגיה תקשורתית ודיגיטלית, הוקמה לפני כ-15 שנים על ידי משה דבי והתרחבה בשנת 2012 עם הצטרפותו של הפרסומאי רון שלי והקמת חברת האסטרטגיה הדיגיטלית דבי&רון
קבוצת דבי מכריזה היום (שני) כי היא נבחרה לנהל את הפעילות התקשורתית ויחסי הציבור של חברת התעופה Emirates בישראל. יחסי הציבור ינוהלו על ידי המשנה למנכ"ל קבוצת דבי, מרינה קפלון-דיגמי, ויועץ התקשורת עמית המאירי.
התקציב הזה מצטרף ללקוח ענק אחר מתחום התיירות שהצטרף לקבוצת דבי לפני כחודש - ענקית הספנות MSC Cruises. התקציב ינוהל תחת המשנה למנכ"ל מרינה קפלון-דיגמי, המובילה את חטיבת הקמעונאות, התיירות והלייף-סטייל בחברה ויועצת התקשורת רוית בראומן.
את שנת 2023 קבוצת דבי פתחה עם צירוף חברת נתיבי איילון לשורותיה, לאחר שזכתה במכרז. מטעם החברה נמסר כי רון ורון, סמנכ"ל הלקוחות בקבוצת דבי ומנהל חטיבת התחבורה והרכב בקבוצה, ויועץ התקשורת אופיר שמריהו יובילו את נתיבי איילון.
עוד ב-
קבוצת דבי, מהמובילות בתחום יחסי הציבור, אסטרטגיה תקשורתית ודיגיטלית, הוקמה לפני כ-15 שנים על ידי משה דבי והתרחבה בשנת 2012 עם הצטרפותו של הפרסומאי רון שלי והקמת חברת האסטרטגיה הדיגיטלית דבי&רון. הקבוצה מייצגת שורה ארוכה של תאגידים בין-לאומיים, חברות טכנולוגיה רב-לאומיות וחברות ישראליות מובילות כגון יוניליוור, קימברלי קלארק, מכבי שירותי בריאות, נתיבי איילון, ישרוטל, קבוצת גוליבר, Waze, Nvidia, רשות החדשנות ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


