קריירה ולימודים
סמנכ"לית בנק הבינלאומי נפרדת אחרי 15 שנה: "דרך חדשה"
אחרי שהקימה את מערך הבנקאות המתקדמת והובילה את מהפכת הדיגיטל וה-AI בבנק, סמנכ"לית הבנק וחברת ההנהלה הודיעה על פרישה. מנכ"ל הבנק אלי כהן: "הזניקה את הבנק בעולמות החדשנות" | כל הפרטים
סמנכ"לית הבנק הבינלאומי וחברת ההנהלה, שירלי שהם קליין, הודיעה היום על סיום תפקידה ופרישתה מהבנק. שהם קליין, שכיהנה כראש המערך לבנקאות מתקדמת, מסכמת תקופה משמעותית של כעשור וחצי במוסד הפיננסי, במהלכה הייתה דמות מפתח בעיצוב פניו המודרניים של הבנק ובהובלת המהפכה הדיגיטלית והאסטרטגית שלו.

שירלי שהם קליין - צילום: אופק בירנבוים
דרכה של שהם קליין בבינלאומי החלה בשנת 2011, אז הצטרפה לתפקיד ניהולי בתחום האסטרטגיה. בתפקידה האחרון כחברת הנהלה וסמנכ"לית, עמדה בראש המערך לבנקאות מתקדמת - יחידה המרכזת תחתיה את תחומי האסטרטגיה, הדיגיטל, הדאטה, ה-AI והחדשנות.
במהלך שנותיה בבנק היא הקימה והובילה את תחומי הפינטק והחדשנות, ופעלה לביסוס מעמדו של הבינלאומי כבנק פורץ דרך המקיים שיתופי פעולה הדוקים עם סטארט-אפים, מהלכים שהולידו מוצרים ושירותים מתקדמים ללקוחות.
עם ההכרזה על פרישתה, ציינה שהם קליין: "לאחר תקופה של 15 שנה בבינלאומי, בנק מתקדם ומעודד תחרות, החלטתי לצאת לדרך חדשה. אני גאה להיות שותפה במהלכים השונים והמשמעותיים שיצרנו בבינלאומי. אני מודה לעובדי המערך, למנכ"ל הבנק, להנהלת הבנק ולדירקטוריון על האמון ושיתוף הפעולה לו זכיתי במעלה הדרך, שיתוף פעולה שאפשר הישגים משותפים ראויים לציון וצמיחה אישית ומקצועית."
עוד ב-
אלי כהן , מנכ"ל הבנק הבינלאומי אמר: "אני רוצה להודות לשירלי שהם קליין על תרומתה המשמעותית לבנק בזירה התחרותית המשתנה. שירלי הקימה את מערך הבנקאות המתקדמת בבנק והזניקה את הבנק בפעילותו בעולמות החדשנות, הפינטק והדיגיטל לרבות שיתופי פעולה עם סטארט אפים מובילים, וכן הובילה את התכנון האסטרטגי בבנק. אני מאחל לה הצלחה בהמשך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דירה להשקעה זה הפסדים ענקיים.יוספי 05/2026/13הגב לתגובה זו0 0מחירי הדירות יורדים הריבית על המשכנתא כפולה מתשואת השכירות המינוף של המשכנתא מכפיל את ההפסדיםסגור



