כסף וצרכנות

רשת סופר ספיר במהלך אסטרטגי: זה המהלך שנעשה

בלי שנשים לב, רשת סופר ספיר בבעלותם של אורן ואבינעום ספיר, מתרחבת ומציגה מהלכים אסטרטגיים חדשים
ענת סימן טוב | 
אורן ואבינועם ספיר רשת ספיר (צילום יחצ)
לאחר שרשת הסופרים החרדית "חסד לאלפים" קרסה והגישה בקשה לפשיטת רגל – כשהיא מותירה אחריה סניפים סגורים ונכסים ריקים – רשת "סופר ספיר" לא המתינה יותר מדי ותפסה את ההזדמנות.
במרכז המהלך: סניף ענק בשטח של כ-3,000 מ"ר בעיר בת ים, שבעבר פעל תחת חסד לאלפים. לאחר פנייה של רשת סופר ספיר לחברת פז, שמחזיקה במתחם, ולאחר קבלת האישורים המשפטיים הדרושים – הועברה הזכאות לשכירות הסניף לרשת סופר ספיר.
כעת, נמצאת הרשת בשלב שיפוצים מתקדם של הסניף, שייפתח בקרוב תחת המותג המוכר של הרשת: "נטו חיסכון" וייפתח בחודש יוני הקרוב.
זהו אינו הסניף הראשון שרשת סופר ספיר, בניהולם של אורן ואבינועם ספיר, מקימה על בסיס סניף שנסגר. רק לאחרונה פתחה הרשת סניף נוסף בירושלים, בשכונת רמות, במקום בו פעל סניף של רשת "אלף חסדים" אותו רכשה ישירות מהרשת – וגם הוא פועל כיום תחת אותו מותג: "נטו חיסכון". כזכור הרשת רכשה 8 סניפים של יינות ביתן ישירות מקרפור.
המהלך האחרון מצטרף לאסטרטגיה ברורה של הרשת להתרחבות מהירה תוך מינוף הזדמנויות שנוצרו. ברשת מציינים כי בכוונתם להמשיך במגמת ההתרחבות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה