כסף וצרכנות
ויקטורי מרסקת מחירים: המוצר המבוקש ב-69.90 שקל בלבד עד ה-19.1
רשת השיווק ויקטורי בבעלות אייל רביד, מרסקת את המחירים במחלקת התינקות שלה עם מבצעים מיוחדים שיימשכו יומיים בלבד
רשתות השיווק הגדולות בישראל ממשיכות לרסקת מחירים של מגוון מוצרים, לאחרונה הן החלו בתחרות על כל מחלקת התינוקות עם מחירים מיוחדים בהם נמכרים בין היתר מזון לתינוקות, חיתולים, מרכחי כביסה, מוצרי ניקיון ועוד.
מי שיצאה במגוון של מבצעים מיוחדים היא רשת השיווק ויקטורי שנמצאת בבעלותו של איש בעסקים אייל רביד, שהודיעה על שורה של מבצעים מיוחדים למחלקת התינוקות שלה.
בפוסט שעלה לחשבון הפייסבוק של הרשת אמש (שבת) נכתב: "כל מה שהבייבי שלכם צריך מחכה לכם במקום אחד. מגוון הנחות שוות ומבצעים משתלמים לכל מה שהקטנטנים שלכם צריכים. מגוון מוצרים ממתינים לכם באתר ובסניפים. תקף בימים ראשון ושני 18-19.1.2026 בלבד מותנה בקנייה מעל 100 שקל".
עוד ב-
המוצרים אותם מוכרת הרשת בהנחות ענק: חיתולי בייביסיטר 3 חבילות ב-90 שקל, סימיליאק גולד 2 יחידות ב-115 שקל, סימיליאק גולד פלוס ב-69.90 שקל בלבד, מחית פירות סמוצ'י נטורה נובה 4 יחידות ב-16 שקל, פרסיל ג'ל בייבי 2 יחידות ב-45 שקל, נוריליון 2 יחידות ב-115 שקל, מרכך כביסה בייבי 2 יחידות ב-15 שקל, מחית מטרנה 3 יחידות ב-12 שקל, פמפרס בייבי דריי 3 יחידות ב-80 שקל, פמפרס פרימיום 3 יחידות ב-86 שקל, מטרנה ב-34.90 שקל ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



