כסף וצרכנות
אושר עד מרסקת את המחיר על מוצר מותג העל הבינלאומי - רק ב-99.90
לקוחות רשת הדיסקאונט הופתעו לגלות על המדפים פריטי לבוש מבוקשים של חברת האופנה המוכרת במחיר אטרקטיבי במיוחד. אילו פריטים מוצעים כעת בסניפים ובאילו מידות?
רשת השיווק אושר עד ממשיכה לעורר סקרנות צרכנית ועתה היא מציעה על מדפיה פריטי לבוש של מותג האופנה הבינלאומי הנחשב טומי הילפיגר.
לקוחות שהגיעו לערוך קניות ברשת הדיסקאונט נתקלו בסטנדים ייעודיים המציגים את בגדי מותג העל, כחלק מהיצע המוצרים המשתנה של הרשת שלא כולל רק מוצרי מזון יומיומיים אלא גם פריטי טקסטיל ואופנה תקופתיים.
הפריטים המוצגים למכירה ברשת כוללים חולצות נשים של המותג, על פי מידות שונות, החל ממידה לארג' ועד למידות גדולות יותר כמו אקסטרה לארג' וכפול אקסטרה לארג'' כאשר המחיר שנקבע עבור חולצה עומד על 99.90 שקלים בלבד. מדובר במחיר אטרקטיבי במיוחד עבור פריטי הלבוש של חברת האופנה המוכרת, שלרוב נמכרים במחירים גבוהים בהרבה בחנויות המותג הרשמיות או ברשתות האופנה והקניונים ברחבי הארץ.
עוד ב-
שילוב מותגי הלבשה בינלאומיים ברשתות המזון והדיסקאונט בישראל הפך לתופעה מוכרת, המושכת לקוחות רבים המחפשים פתרונות ביגוד במחירים נמוכים ומחוץ למרכזי הקניות המסורתיים, תוך ניצול כוח הקנייה של הרשתות הגדולות המייבאות את המוצרים ישירות לצרכן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מקניה לאחרונה בארה"ב המחיר באושר עד כפול מאאוטלט בארה"ב (ל"ת)שלמה 05/2026/30הגב לתגובה זו0 0סגור



