כסף וצרכנות

איתן יוחננוף שובר את השוק: המוצר המבוקש שנמכר ב-199 שקל בלבד

התחרות בין רשתות המזון עולה שלב כאשר רשת יוחננוף מציעה בסניפיה מותגי ענק כמו נינג'ה, טפאל ורובורוק במחירים חסרי תקדים, בהם שואב אבק ב-199 שקלים ומכונת ברד ב-699 שקלים בלבד

איתן יוחננוף (צילום גבע טלמור, יחצ)
רשתות השיווק הגדולות בישראל ממשיכות להתחרות על הכיס של הצרכן המקומי בכל הכוח, עם שורה של מוצרים חדשים, מחלקות חדשות, מבצעים שוברי שוק, השקת מועדני צרכנות וכרטיסי אשראי חדשים וכדומה.
אחת המחלקות עליהן נלחמות רשתות השיווק לאחרונה בכל הכוח היא מחלקת מוצרי החשמל, כאשר הרשתות מייבאות מוצרים בייבוא מקביל ומציעות עליהם מבצעים שוברי שוק.
מי שהפתיעה בימים האחרונות היא רשת יוחננוף בבעלותו של איתן יוחננוף, שהנחיתה בסניפים שורה של מוצרי חשמל במבצעי ענק בהם בין היתר תוכלו למצוא על המדפים של הרשת: תנור אובן פיצה ב-399 שקל בלבד. באותו המחיר תוכלו לרכוש גם מיקרוגל משולב גריל של שארפ.
כמו כן, ברשת נמכרים במבצעים מיוחדים: מכונת ברד של נינג'ה ב-699 שקל, מגהץ קיטור של טפאל רק ב-299 שקל, שואב אבק רב תכליתי ב-199 שקל, שואב אבק רובוטי של רובורוק ב-1,999 שקל, מכונת שטיפה בלחץ רק ב-499 שקל, מכונת קפה עם סטרימר להקצפת חלב של אמיליו רק ב-990 שקל ועוד שורה של מבצעים על מוצרי חשמל בכל הסניפים בישראל.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה