כסף וצרכנות

סמוטריץ' יוזם קמפיין: "סולידריות ישראלית - לא ישראלי, לא קונה"

יו"ר האיחוד הלאומי מעודד קנייה מחנויות כחול לבן לקראת 'בלאק פריידיי': "העצמאים קורסים תחת הנטל וזקוקים לנו כדי להרים את הראש מעל המים, נשים את הפוליטיקה בצד ומתוך סולידריות ישראלית נדלג השנה על הקניות מחו"ל"
כפיר אדר |  8
קמפיין סולידריות ישראלית (צילום האיחוד הלאומי)
בצל ההכרזה על בחירתו של ג'ו ביידן לנשיא החדש של ארצות הברית, הערב (שבת) יצא יו"ר האיחוד הלאומי ח"כ בצלאל סמוטריץ' בקריאה לאזרחי ישראל להצטרף לקמפיין סולידריות חברתית - "השנה קונים רק ישראלי!"
לקראת פתיחת החנויות ברחבי הארץ וכשבועיים לפני ה"בלאק פריידיי" הפותח את עונת הקניות בארה"ב ובעולם, ח"כ בצלאל סמוטריץ' יוזם קמפיין לעידוד קנייה מחנויות כחול לבן: "מדינת ישראל נמצאת באחד המשברים הכלכליים הגדולים שידעה מאז ומעולם. אלפי עסקים ישראלים סגורים במשך חודשים, העצמאים קורסים תחת הנטל וזקוקים לנו כדי להרים את הראש מעל המים, להצליח להתפרנס ולשמור על משפחותיהם ועל כבודם. תמיד ידענו להתעלות ולהתאחד בעתות משבר ולעמוד אחד לצידו של השני. נשים את הפוליטיקה בצד ומתוך סולידריות ישראלית נדלג השנה על הקניות מחו"ל וגם אם זה קצת יותר יקר נקנה מעסקים מקומיים".
בהמשך השבוע יפנה ח"כ בצלאל סמוטריץ' לפוליטיקאים ולמגוון רחב של אישים מימין ומשמאל, דתיים, חרדים וחילונים בקריאה להצטרף ליוזמה. סמוטריץ' הוסיף: "זו יוזמה משותפת לכל חלקי האוכלוסייה בלי הבדל דת גזע ומין. אני מאמין שאם נתגייס יחד להעלאת המודעות נצליח לייצר שינוי. זה מסוג המשברים שהעם הנהדר שלנו יכול וצריך להתגלות בשיא תפארתו. לצערי בחודשים האחרונים יש תחושה שאיבדנו את הסולידריות ושכחנו את הביחד. דווקא עכשיו- סולידריות ישראלית!"
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    תותח. איש אמת (ל"ת)
    נתי 11/2020/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    איזה סולידריות
    מייקל 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עד שלא תנתקו את ההצמדה של חברי הכנסת לא תהיו סולידרים תראו דוגמה ואל תלמדו אותנו מה זאת סולידריות.
    סגור
  • 6.
    חחחח
    אסף 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שלא תיגנבו גם תעסקים וגם תאזרחים אז נדבר!. פח.
    סגור
  • 5.
    ערבות
    צבי 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הי סמוטריץ החצוף, האנשים שלכם החרדלניקים, חובשי הכיפות הסרוגות, אתם ואתה בראש ביטלתם את הערבות, הערבות היא מתאימה לכם רק כאשר אתם זקוקים לה, אנחנו לא נוצרים, אנחנו לא ניתן לכם את הלחי השייה, חפשו להיות אתם הערבים לנו הציבור הכללי הנהדר.
    סגור
  • 4.
    סמוטריץ', אני משלם מס הכנסה , ביטוח לאומי
    זיו 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ממן את החרדים, ממן את הבד"צים למינהם בכסף שנשאר לי אני אקנה איפה שיותר זול
    סגור
  • 3.
    יאיר
    אא 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא לקנות דברים מסין רק תוצרת הארץ גם פירות וירקות
    סגור
  • 2.
    סמוטריץ , תפסיק ללקק לעם לפני הבחירות. (ל"ת)
    מנחם 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    משחק לפני בחירות . חושב שהעם מטומטם. (ל"ת)
    מנחם 11/2020/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור