כסף וצרכנות

משרד הספורט העביר מענקים לקבוצות הכדורגל והכדורסל: מי קיבלה הכי הרבה?

רשת הביטחון הגיעה לענפי הספורט, וקבוצות הכדורגל והכדורסל קיבלו פיצוי מהמדינה על סגירת המגרשים.  גם אם המספרים נמוכים ממה שציפו, בסופו של דבר הוזרמו כמעט 110 מיליון שקל אחרי לחצים של שר הספורט חילי טרופר
יהודה לוינגר | 
כדורגל (צילום יונתן זינדל פלאש 90)
ענפי הספורט הבכירים בישראל חיכו לזה הרבה זמן, ובסוף זה קרה: כמעט 116 מיליון שקל הועברו לקבוצות הכדורגל והכדורסל, לאחר לחצים של שר התרבות והספורט חילי טרופר. על פי הדיווח היום (רביעי) באתר ONE, ענף הכדורגל קיבל 77 מיליון שקל, והכדורסל 32.5 מיליון שקל.
הקבוצות לא קיבלו, מן הסתם, את מלוא הסכום שרצו, וזאת מאחר שירדו הוצאות רגילות כמו אבטחת ושכירת אצטדיונים, וזאת כתוצאה מהיעדר הקהל במגרשים. בנוסף, איגוד הכדורגל קיבל חלק מהסכום: 3.9 מיליון שקל, וכן איגוד הכדורסל שיקבל 2 מיליון שקל.
בענף הכדורגל: מכבי תל אביב קיבלה פיצוי מהמדינה בסכום של 16.7 מיליון שקל, אחריה מכבי חיפה עם 13.2 מיליון שקל, והשלישית ברשימה: הפועל באר שבע עם 11 מיליון שקל. הפועל תל אביב עם 7.73 מיליון שקל, בית"ר ירושלים - 7.665 מיליון שקל, הפועל חיפה - 3.9 מיליון שקל, מכבי נתניה - 3.3 מיליון שקל, בני יהודה - 1.5 מיליון שקל, מכבי פתח תקווה עם 1.068 מיליון שקל ובני סכנין עם 773 אלף שקל.
בענף הכדורסל: מכבי תל אביב בכדורסל קיבלה 15.8 מיליון שקל, אחריה הפועל ירושלים 6.3 מיליון שקל, הפועל תל אביב עם 1.970 מיליון שקל, הפועל חולון עם 1.7 מיליון שקל, הפועל באר שבע - 700 אלף שקל ומכבי חיפה עם 442 אלף שקל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה