כסף וצרכנות

הולכים לתרום דם? מותג הגלידות האהוב בדרך לפנק אתכם

מותג הגלידות שבעבר שמו נקשר בפרסומים הקשורים להפצה ביו"ש, נרתמת למען מד"א ויצאה לחלוקה במיטה המרכזי של בנק הדם. במסגרת מבצע בן שבוע ימים, תסתובב בין עמדות לתרומת דם כאשר כל תורם יוכל להינות מגלידה כאות תודה על תרומתו
מערכת ice | 
בן אנד גריס מוקירים למתנדבי מדא (צילום יחצ)
במסגרת התמיכה בעורף ובחזית, בן&ג'ריס ממשיך בפעילות למען הקהילה, כשהפעם המטרה היא לחזק  את צוותי ומתנדבי מד"א. חברת הגלידות יצאה לחלוקת גלידות במטה המרכזי של בנק הדם, שם נמצאים צוותי ומנהלי מד"א מכל רחבי הארץ. 
נוסף על כך, בימים הקרובים, תצא בן&ג'ריס למסע בארץ של שבוע ימים, במסגרתו תסתובב בין עמדות שונות של מד"א לתרומת דם, כשכל תורם יוכל יהיה להנות מגלידה קרה ומתוקה כדי להוקיר תודה על תרומתו.   

לדברי אבי זינגר מנכ"ל בן אנד ג'ריס ישראל: "כמפעל ישראלי, ציוני, הפועל בדרום הארץ, אנו נמשיך לתמוך, לעודד, לחזק, לאמץ ולהעלות את המורל, לכל כוחות הביטחון, מד"א, חיילי צהל ותושבי עוטף עזה. במסגרת פעילות זו אנו מודים לכל עובדי מד"א  על מלאכתם המאתגרת בימים אלה ועבור מה שהם עושים למען  הציבור הישראלי". 

בן אנד גריס ישראל מוקירים לצותי מד"א (צילום: יחצ)
בתוך כך, רשת הגלידריות לג'נדה נרתמת למען כוחות הביטחון וההצלה ותעניק 50% הנחה לכל לובשי המדים, אשר יגיעו לסניפי הגלידריות של לג'נדה בכל הארץ. לדברי דודו מינה, בעלי רשת לג'נדה: "רשת לג׳נדה מחזקת את ידי החיילות וחיילי צה"ל, כוחות הבטחון וההצלה ונרתמת למאמץ הלאומי במחווה ובתקווה לימים טובים יותר. יחד, ננצח". 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה