קריפטו

העלמת מס של 26 מיליארד דולר? שני המנהלים הועמדו לדין

שני מנהלים בכירים של ביננס הועמדו לדין על ידי ממשלת ניגריה, בגין העלמת מס בסכום אסטרונומי של 26 מיליארד דולר. בימים האחרונים דווח במדינה כי אחד המנהלים הצליח לברוח מהמעצר
מערכת ice | 
קריפטו (צילום shutterstock)
ממשלת ניגריה העמידה לדין שני מנהלים בכירים של בייננס, בגין העלמת מס בסכום בלתי נתפס של 26 מיליארד דולר. בנוסף, ממשלת ניגריה דורשת מבייננס לשלם קנס של 10 מיליארד דולר בגין העלמת המסים המיוחסת לה. בימים האחרונים, דווח במדינה כי אחד המנהלים הצליח לברוח מהמעצר. האירוע הביזארי נמשך, כשהמשטר הניגרי מנסה לגבות מיליארדים מחברת הקריפטו.
 למרות שניגריה נחשבת למדינה מובילה באימוץ מטבעות דיגיטליים, הממשלה בניגריה אסרה את השימוש בבייננס. על פי ההערכות, כל 1 מ־10 אזרחים ניגרים מחזיק בקריפטו - שיעור גבוה שדומה למדינות כמו רוסיה או הודו. הסיבות לכך שהקריפטו בניגריה הוא כל כך פופולארי כוללות את הפירידה בערך הנאירה, המטבע המקומי. במילים פשוטות, המטרה של האזרחים היא לשמור על ערך הונם. 
כזכור, שוק הקריפטו נסגר במגמה מעורבת, רוב המטבעות רשמו היום ירידה. מטבע הביטקוין נמצא בעלייה שבועית של 3.01%, אך בירידה יומית מזערית של 0.02%, שוויו של המטבע הינו 1.37 טריליון דולר והוא נסחר במחיר של 69,911 דולר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה