תרבות ופנאי

הזמר האהוב מוציא להיט חדש: בדרך לכבוש את המדינה פעם נוספת?

הראפר שכבר כבש את המדינה, משחרר סינגל חדש לקראת האלבום הבא ושר: ״בחורה כמוך לא פוגשים היום״. למי התכוון?
מערכת ice | 
זמר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
נורוז (שם הבמה של הראפר יעקב נורוזי), שכבש את תחנות הרדיו, את הבמות, את הטיקטוק וכל פלטפורמה אפשרית יחד עם להיטי המדינה: ״דובשנייה״, ״מגבת באוויר״, ״משוגעת״ ועוד, הוציא הבוקר (שלישי) סינגל ראשון וחדש בשם: ״החווה של נורוז״, מתוך האלבום הבא שבדרך, עליו חשפנו לראשונה ב-ice.
למעשה, נורוז בשירו מזמין את המאזינים למוזיקה, להיכנס לתחושה כאילו הם מתארחים בחווה שלו, שבה באים בראש נקי, סוסים ונהנים, בדיוק כמו פעם.
השיר משלב סגנונות שונים בין ראפ פופי, לבין מוזיקת מערבונים, וזה לגמרי שונה מכל מה ששמענו עד כה מנורוז. לכן, עד כה זה גם תפס בטיקטוק עם קרוב ל-900 שימושים בסאונד, כך שבהחלט מדובר בלהיט הפוטנציאלי הבא של הרשת החברתית, שעשוי להוביל לטופ ההשמעות בתחנות הרדיו.
נורוז חוזר עם להיט חדש (צילום: רוני לוי)
כבר בתחילת השיר ניתן לשמוע את קולה של רומי גיאור הדוגמנית ויוצרת התוכן מנסה להעיר את נורוז משינה- והוא בהחלט מתעורר, הסאונד הרשמי הצליח לצבור כבר מאות שימושים ושיתופים בטיקטוק. את השיר מלווה קליפ שנון מלא בסטייל של נורוז שכולם אוהבים.
נורוז מסר בתגובה: "החווה נפתחה למבקרים, ממליץ לכולם להגיע, כי סוס מנצח לא מחליפים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה