תרבות ופנאי
אור לוזון על סערת עדן בן-זקן: "לא אהבתי את הביקורות"
הסטייליסטית של הביצה ובתו של איש העסקים עמוס לוזון טוענת כי היא לא חושבת כרגע על חתונה ומסרבת לבקר את סערת הסטיילינג של עדן בן זקן: "לא אהבתי את הביקורות המוגזמות, אני לא מרגישה את פער הגילים וביני לבן, אנחנו בתחילתו של הקשר"
הסטייליסטית ובתו של איש העסקים עמוס לוזון, אור הגיעה אתמול להשקת מועדון THE MORNING CLUB של אלטרנטיב מבית תנובה. לוזון הגיעה באיחור אופנתי של שעה, יחד עם הכלבה המתוקה שלה, אוליביה. אנחנו ציפינו לראות אותה עם בן זוגה אבל ללוזון תכניות אחרות.
.jpeg)
אור לוזון, צילום: אור גפן
במהלך האירוע התראיינה לוזון ודיברה על החבר החדש, פער הגילים ביניהם וגם האם הם גרים יחד: "אני בנאדם של בוקר, אחרי השעה הראשונה שאני קמה, אבל בשעה הראשונה שלפני הקפה עדיף לא לדבר איתי. אין לי קול, יש לי ציסטה במיתרי הקול ואני צריכה לעבור ניתוח. עברתי דירה, מרגיש מוזר, כאילו שאני גרה בבית של מישהו אחר, אבל כיף, עברתי לצהלה (צפון תל אביב). הקשר עם אבא שלי הכי חשוב לי בעולם, אין על אבא. אני מתייעצת איתו הרבה, מספרת לו דברים.
אני בזוגיות חדשה, הכרנו כשהייתי בהופעה של עומר אדם בניו יורק וידיד שלי שגר בניו יורק אמר לי שיש לו מישהו להכיר לי, ואז התחלנו לדבר וחזרתי לארץ ונפגשנו באותו יום ומאז אנחנו יחד. בן מושלם."
.jpeg)
צילום: אור גפן
על פער הגילים ביניהם: "לא יודעת, חוץ ממספרית, אני לא מרגישה את הפער בינינו. זה לא מפריע לי. אנחנו בסה"כ כמה חודשים ביחד, עדיין לא הגיע הזמן למגורים משותפים. אנחנו עדיין לא חושבים על משפחה וילדים"
על הסטיילינג של עדן בן זקן אמרה: "כן אבל אני לא אהבתי את כל הביקורות המוגזמות אז אני לא רוצה לתת לזה במה, אני חושבת שסטיילינג זה דבר מאוד רחב ואנשים לא יודעים מה זה להלביש לבמה, ואי אפשר לדעת מה קורה מאחורי הקלעים, ואי אפשר לדעת מה היה שם ומה באמת קרה."
עוד ב-

אור לוזון, צילום: אור גפן
על השאלה האם אהבה את הלוקים: "שמע, על טעם אפשר להתווכח, אני הייתי עושה אולי דברים אחרת, אבל עוד פעם אני לא יכולה להגיד לך כי זה באמת תלוי בבנאדם, תלוי בגובה, תלוי בגוף, זה לא פשוט זה לא להלביש וללכת."
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



