תרבות ופנאי
בן זוגו של עדן חסון על טיפולי המרה: "חושבים שיכולים לרפא אותם"
בן הזוג של עדן חסון מגיב: יותם גבריאל מגיב להחלטת הקואליציה להפיל את החוק שאוסר על טיפולי המרה "יכול להגיע לרמה של מכות ואלימות"
השחקן והרקדן יותם גבריאל, שידוע בין היתר כבן זוגו של הזמר המצליח עדן חסון, משתף הלילה (בין חמישי לשישי) סרטון בו הוא מספר על נושא שכואב לו אישית. בסרטון, מספר גבריאל "הקואליציה הפילה חוק שאוסר על טיפולי המרה. עכשיו אני לא הולך לדבר על הקואליציה, אני לא הולך לדבר על הממשלה - יש פה נושא הרבה יותר כואב מזה".
גבריאל הסביר את הנושא ואת הצער שלו לגביו "למי שלא מכיר, טיפולי המרה זה טיפולים שעושים לילדים, נערים, נערות או אנשים בוגרים שהנטייה המינית שלהם שונה סך הכל, לסביות והומואים, חושבים שיכולים לטפל בהם או לשנות להם את זה, או 'לרפא אותם'".
אך השחקן לא רק סולד מהטיפולים - אלא מהדרך בה הם מתבצעים "וזה לא תמיד נגמר באיזה שיחה עם פסיכולוגית נחמדה וחיוכים, זה פסיכולוגיה קשה מאוד, זה יכול להגיע לרמה של מכות, זה יכול להגיע לרמה של אלימות. רוצים לגרום לאותו הנער והנערה לחשוב שהם לא בסדר, שהם צריכים לטפל בעצמם ולתקן את עצמם. אני לא יודע איך אפשר להוריד חוק שאוסר על הדבר הזה, זה הזוי בעיניי".
עוד ב-
מפורסמים נוספים גינו את המהלך של הקואליציה, ביניהם בל אגם והשחקן דניאל מורשת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



