תרבות ופנאי
איתי לוי בבשורת ענק: "תעשו טובה לעצמכם"
איתי לוי נערך למופע ענק באמפי מאקס. אלא שהפעם הזמר המצליח מבטיח חוויה שונה לגמרי: "אירגנתי לכם שקיעה קטלנית". הנה כל מה שיקרה לפני שהמיקרופון יהיה בכלל דולק | כל הפרטים
איתי לוי, מהאמנים המשפיעים ביותר במוזיקה הישראלית בשנה האחרונה, לא מסתפק בעוד מופע רגיל. לקראת ההופעה הגדולה באמפי מאקס ראשלון לציון ב-28.5, לוי יוצא בהכרזה שבטוח תגרום למעריצים לחייך ומבטיח אירוע ב"אווירה שונה" שעתיד להתחיל הרבה לפני שהשיר הראשון בכלל ינוגן.
הזמר, שאחראי על להיטי הענק "חולה ירח", "נחלת בנימין" ו"אני בוכה", חשף כי דאג להפוך את המתחם למיני-פסטיבל כבר משעות הערב המוקדמות. "על חלוני ישבתי ועליכם חשבתי", כתב לוי למעריציו. "איך אני מביא אתכם בקלאס ומחמם אתכם טוב טוב שתהיו ערניים ומאווררים".
האירוע יפתח את שעריו כבר בשעה 19:00, כשלוי מבטיח "שקיעה קטלנית" בליווי DJ שיכניס את הקהל לוייב הנכון. בנוסף, יוצבו במתחם פודטראקים (משאיות אוכל) לטובת המבלים שיגיעו מוקדם: "זה הזמן להתחמם, להיכנס לוייב ולתפוס מקום טוב לפני שהכל מתחיל. תעשו טובה לעצמכם אל תאחרו בבקשה".
הכרטיסים למופע המדובר עדיין זמינים באתרי הכרטיסים במחיר של 229 ש"ח.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


