השוק

דירוג עשירי העולם: מאסק מפסיד מיליארדים, צוקרברג ובזוס חוגגים

דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס": אילון מאסק היה היחיד שהפסד השבוע, בזוס וצוקרברג צמודים אחד לשני אחרי שהכניסו 2.4 מיליארד דולר. ארנו ממשיך לצמוח
מערכת ice |  3
ג'ף בזוס, אילון מאסק, מארק צוקרברג (צילום shutterstock)
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע ומביא איתו לא מעט הפתעות בצמרת הגבוהה. אילון מאסק, האיש העשיר ביותר בעולם, רשם השבוע הפסדי ענק בדמות 2.2 מיליארד דולר, מה שמביא את הונו האישי לסכום של 404.6 מיליארד דולר.
המקומות השני והשלישי אחרי מאסק הם גם אלה שרשמו השבוע את ההכנסות הגדולות ביותר. ג'ף בזוס הכניס השבוע לכיסו סכום ענק של 2.4 מיליארד דולר, מה שמביא את הונו האישי לכדי 251.2 מיליארד דולר.
בצוותא עם בזוס נמצא מארק צוקרברג, שהכניס השבוע בדיוק את אותו הסכום לכיסו - 2.4 מיליארד דולר, כאשר הונו האישי של מייסד ומנכ"ל מטא עומד כעת 245.7 מיליארד דולר, והוא נושף בעורפו של בזוס.
מי שעוד רשם שבוע חזק הוא לארי אליסון, מייסד אורקל, שהרוויח 587 מיליון דולר, כאשר הונו האישי עומד כעת על 214.7 מיליארד דולר. מי שסוגר את הרשימה הוא גם האיש הכי לוהט בשבועות האחרונים בצמרת עשירי העולם, ברנאר ארנו, שהכניס לכיסו סכום אדיר של מיליארד דולר, מה שהעלה את הונו האישי לכדי סכום של 185.6 מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    איזה שטויות
    אורן 02/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הבנאדם יש לו 404 מיליארד, לא קוראים ל 2.4 מיליארד' הפסד ענק' במונחים האלה. אם יפסיד 100 מיליארד , זה נקרא הפסד ענק.
    סגור
  • 2.
    רק לי זה נראה כמו מירוץ סוסים (ל"ת)
    אליקו 02/2025/09
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 1.
    אני , לעומת מאסק מעולם לא הפסדתי מליארדים ! (ל"ת)
    עוזי ינובסקינד 02/2025/09
    הגב לתגובה זו
    6 0
    סגור