השוק

בנק לאומי שובר את השוק: זה השירות שתקבלו לראשונה בישראל

באופן חסר תקדים: בנק לאומי פותח את מוקדי השירות הבנקאיים 24 שעות ביממה וזאת לראשונה במערכת הבנקאית בישראל
מערכת ice |  9
חנן פרידמן מנכ"ל בנק לאומי (צילום אורן דאי, shutterstock)
מהפכת השירות של בנק לאומי ממשיכה הבנק מודיע היום (ראשון) על שידרוג משמעותי של פעילות מוקדי השירות שלו עבור לקוחותיו. לראשונה במערכת הבנקאית, המוקדים זמינים ללקוחות בטלפון ובהתכתבות במשך 24 שעות ביממה באמצע השבוע לצורך קבלת שירות מקצועי מהבנקאים המנוסים של לאומי. לצד זאת, ימשיך הבנק לפתוח את מוקד השירות הטלפוני גם ביום שישי עד שעות הצהריים, ובאופן בלעדי במערכת הבנקאית - גם במוצאי שבת.
מיטל שירן-הראל, מנהלת השיווק של לאומי: ״התחייבנו שמהפכת השירות שאנחנו מובילים רק תלך ותגבר ואנחנו עומדים בהבטחה שלנו ללקוחותינו. פתיחת המוקד הבנקאי של הבנק במשך 24 שעות ביממה הוא צעד יוצא דופן במערכת הבנקאית והפיננסית בישראל, שמעיד על המחויבות הגדולה שלנו ללקוחות שלנו ולהצבת רף חדש בתחום השירות בישראל. אנחנו נמשיך לקדם השקה של מוצרי שירות חדשים עבור הלקוחות שלנו. בהחלט יש למה לחכות״.
 
המהלך התקדימי של פתיחת המוקד במשך 24 שעות ביממה הוא נדבך נוסף במהפכת השירות שמוביל לאומי במערכת הבנקאית בשנים האחרונות. בין השאר, השיק הבנק את שירות וואטסאפ ישיר למנהלי סניפים, המאפשר לכל הלקוחות להתכתב ישירות עם מנהל הסניף האישי שלהם וכמו כן הרחיב את שעות פעילות המוקדים הטלפוניים גם למוצאי שבת; התחייב לטיפול בכל פנייה בתוך יום.
הבנק הקים את "סיירת מנכ"ל" לטיפול בפניות שלא נענו תוך יום; השיק את ״מוקד בפעם הראשונה״, שמאפשר ללקוחות לפנות לבנקאים המנוסים של לאומי לצורך הסבר או ביצוע של פעולות שהם עושים בפעם הראשונה וזקוקים לסיוע בעניינם – בכל תחום בנקאי, ועוד.
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    הלאומי לא מפרסמים ב14. לא מכיר בהם. (ל"ת)
    גילי 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • ערוץ פוליטי
    מממ 05/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תודה שאמרת לי, הגיע הזמן להצטרף אליהם
    סגור
  • 7.
    מסכנים העובדים שם (ל"ת)
    מומחה 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    3 1
    סגור
  • 6.
    דבילים, תביאו שירותים בנקאיים וזולים - לא צריך 24/7
    אלון 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שיםסיקו להשקיע כספים על מוקדני שירות שיעבדו בלילות, אף אחד לא צריך אותם שמה. שית ו שיכותים בנקאיים זולים, שייתנו משכנתאות זולות, שייתנו הלוואות בריבית אטרקטיביות.
    סגור
  • 5.
    הקמת סניף בבאר יעקוב
    דוק 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מכיוון שבאר יעקוב הפכה לעיר עם עשרות אלפי תושבים ועומד להפתח בשכונה החדשה הנקראת צמרות מרכז מסחרי גדול מציע לכם לפתוח שם סניף!!! מספר רב של תשובים מראשון לציון והסביבה עברו לבטר יעקוב קחו את זה לתשומת ליבכם
    סגור
  • 4.
    לא רק ...
    בוץ 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לאומי הצחקם לי את הביצה אני לא בטוח אם זו השמאלית או הימנית
    סגור
  • 3.
    כל הכבוד
    איתן 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שמח שעברתי אליהם מפועלים אחרי 25 שנה. צריכים ללמוד מהם מה זה שירות ללקוח
    סגור
  • 2.
    גימיק שוויקוי בלבד. מי צריך 24/7....
    קובי 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    .
    סגור
  • 1.
    לאומי נעשה נואש
    האמת 05/2025/18
    הגב לתגובה זו
    3 1
    בושה של כתבה, זו לא כתבה זו פרסומת.
    סגור