השוק
מאיר שמיר וגילת - הסוף: איש העסקים מכר את כל מניותיו
החברה שנסחרת בתל אביב ובניו יורק כבר לא תהיה שייכת כלל לאיש העסקים וחברת ההחזקות שלו. שמיר ירשום רווח לאחר מכירה של 4.9% שהיו למניותיו האחרונות
לאחר 20 שנים - שמיר החזקות של מאיר שמיר מכרה את המניות האחרונות בחברת הלוויינים גילת בתמורה לכ־72 מיליון שקלים בעסקה שנעשתה מחוץ לבורסה. מדובר באקורד סיום למגמה של מספר שנים בהן שמיר מכר את מניותיו בחברה ולפני המכירה האחרונה החזיק ב־4.9% ממניות החברה. העסקה הזו תביא לכך ששמיר ירשום רווח של 6 מיליון ש"ח.
גילת היא חברה שרוב מניותיה שייכות לציבור והיא נסחרת בבורסה המקומית בתל אביב כמו גם בניו יורק. הפניקס מחזיקה במרבית המניות בחברה עם כ־18.75%. החברה חוותה עלייה של כ־60%, ב־12 החודשים האחרונים והיא נסחרת בשווי של כ־1.5 מיליארד שקל.באשר לשמיר החזקות, מאיר שמיר הוא בעל השליטה עם 39% בחברה שנסחרת בשווי של 2.7 מיליארד שקל.
עוד ב-
רק אתמול (ג'), גילת זכתה במכרז בשוק חדש - אספקת אינטרנט למאות בתי ספר, מרכזים רפואיים ותחנות משטרה בפרו שבדרום אמריקה. מדובר על עסקה לארבע שנים והרחבת פס הרחוב בתהליך של שנה. מדובר בסך של כ־800 מוסדות ציבור מהסוגים הנ"ל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



