השוק

המסעדה המוכרת בישראל קורסת בחובות ענק: ''הייתי טמבל''

אידי ישראלוביץ שהקים את האימפריה הקולינרית המפורסמת ביותר באשדוד 'אידי דגים' עומד על פני תהום: ''אני מסעדן. זה מה שאני הכי אוהב לעשות. מה, אני אשב בבית ואראה טלוויזיה? אני רוצה להיות פה עד גיל 80''
דסק צרכנות |  73
מסעדה בקריסה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בגיל 73, אידי ישראלוביץ לא חלם שיגיע היום הזה - האיש שהקים את האימפריה הקולינרית המפורסמת ביותר באשדוד מוצא את עצמו במאבק אחרון על קיום מפעל חייו. מסעדת אידי דגים, שזוהרת במשך ארבעה עשורים כמקדש הדגים הלא מעורער של הדרום, עומדת כעת מול איום סגירה בגלל קשיים כלכליים קשים.
בראיון לכלכליסט מסביר אידי: ''אני אסיר תודה על זה שהקהל חזר ומפגין כל כך הרבה אהבה. הייתי נוסע למסעדות הכי טובות בצרפת, עם כוכבי מישלן, אוכל ולומד, עושה קורסים בפריז וחוזר לאשדוד ומיישם. אני מסעדן. זה מה שאני הכי אוהב לעשות. מה, אני אשב בבית ואראה טלוויזיה? אני רוצה להיות פה עד גיל 80". על "האיטלקיה של אידי" שלא שרדה הוא אמר: "הייתי טמבל, חשבתי שאני יכול גם וגם".
כזכור רק לא מזמן בראיון לחדשות 12 סיפר אידי: ''אני עצוב, זו התקופה הכי קשה בחיי. העבודה ירדה ב-60 אחוזים. היום אני חי בזכות הספקים שאני עובד איתם 30 שנה. אם הם לא נותנים לי סחורה, אני סוגר. אני חייב להם הרבה כסף. כל הצ'קים חוזרים לרשויות, כרטיסי האשראי נופלים - והדבר היחידי שאנחנו נלחמים עליו כרגע זה איך לשלם לעובדים''.

הוא גם מספר בלב כבד: ''אני אומר לספקים - אם אני חי, אני אשלם להם, אבל אם אני נופל, שיבוא לקחת את התמונות מהקירות. עם כל הניסיון, עוד לא קיבלתי החלטה. אני מפחד מהרגע הזה שבו אגיד 'זהו'. אני רוצה להמשיך להילחם, יש לי עוד כוח להילחם. אני מאמין באורחים שלי, יש לי תקווה - השבוע ראיתי שאנשים באו אפילו כשלא היו רעבים, ופתאום המסעדה התמלאה"
המקום שהיה פעם יעד עלייה לרגל לכל מי שעבר ליד אשדוד - פוליטיקאים מכל הקשת הפוליטית, שחקנים מובילים, אנשי עסקים ואזרחים רגילים שהפך אותם לחסידים - הופך כעת לסמל של עידן שחולף. הדיווח הנוגע לב של חדשות 12 שהגיע היום למסעדה חושף את הסיפור האנושי מאחורי הכותרות: איש בגיל זהוב שנאלץ להילחם על מה שבנה במו ידיו במשך חצי מאה.
תגובות לכתבה(73):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 56.
    הגיע הזמן לסגור
    סם 09/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מסעדה מיותרת לעשירים בלבד. ולא כזה סבבה חרא אוכל
    סגור
  • 55.
    דפקתה מחירים אסטרונומים
    בוזגלו 09/2025/20
    הגב לתגובה זו
    2 0
    על איזה פשיטת רגל עשיתם בוחטות מעשירים עם כסך שחור שבאו לאכול דגים , העמך, מעוטי היכולת אכלו ברחוב אצל הזקנה באשדודשהיה לה ברכה , ולא מכרה פנטזיה ,ולא בתי פאר ולא מרצדס בחנייה
    סגור
  • 54.
    דפקתה מחירים אסטרונומים
    בוזגלו 09/2025/20
    הגב לתגובה זו
    2 0
    על איזה פשיטת רגל עשיתם בוחטות מעשירים עם כסך שחור שבאו לאכול דגים , העמך, מעוטי היכולת אכלו ברחוב אצל הזקנה באשדודשהיה לה ברכה , ולא מכרה פנטזיה ,ולא בתי פאר ולא מרצדס בחנייה
    סגור
  • 53.
    אולי יש לך דירה שתיים או שלוש למכירה?
    אשדודי 09/2025/19
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אולי יש לך דירה טו שתיים למכירה?????
    סגור
  • 52.
    מסעדה לא כשרה לא תצליח אין ברכה
    אריק הון 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    7 4
    רוב המסעדות הלא כשרות נסגרות ..תכלס אין ברכה
    סגור
  • טען עוד
  • קבלת האחר וכבוד לאחר לא במתקיימים פה
    צדק חברתי 09/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פשוט חבל שיש אנשים שחושבים קצת אחרת והפנטים חושבים שרק הם בעולם .חשבתם פשוט לכבד כל אדם באשר הוא אתה לא חייב לבוא , בושה שזו הדרך שאתה דוגל בה התורה זה דבר יפה וכל אחד עושה זאת בדרך שלו הוא לא פגע באף אחד הקיצוניות הזו תביא עלינו קללה מקווה שאתה משרת בצהל
    סגור
  • 51.
    טעם הקהל השתנה .פעם ב אפשר
    ישראלי ז 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    דג .סלטים צ'יפס..... התקדם הדור הצעיר. אנשים בני 30 מינוס פלוס לא מתחברים לכל הסט הזה .אין להם מושג מי הסלבריטים בתמונות . זה מקום נוסטלגי .זהו
    סגור
  • 50.
    מי שלא מתקדם נשאר מאחור. היינו שם לפני שנה וחצי, המקום
    נבמ 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    המקום מיושן, אווירת נכאים, כנראה שהשף- אם יש- לא היה באותו היום, וכל האוכל היה תפל והוחזר. לא בשביל זה יוצאים למסעדה.
    סגור
  • 49.
    תראו את המחירים בתפריט בגוגל ותבינו למה הוא קורס
    וולדמורט 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    2 0
    140 שקל לפילה דניס/לברק? אני ב140 ש"ח קונה 4 פילטים טריים מחנות דגים. אלו מחירים שרוב הציבור לא יכול או לא מעוניין לשלם, בטח אלו שגרים באזור. מה גם שאחוז גדול מהאזור שומר כשרות.
    סגור
  • 48.
    תלמד מ״פסקדו״
    ריקי 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    3 1
    תלמד מהשף יחי ממסעדת פסקדו! המסעדה כשרה, צנועה עם אוכל מדהים. לא חייבים לדבור תכנית חסכון לאכול שם ובעיקר כשר ולא פתוח בשבת . הברכה שורה עליו והכל טוב . לא לייבים לאכול טת על העוגה..
    סגור
  • 47.
    זוכר מסעדת דגים
    ון 09/2025/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    איפה האימפריה??????
    סגור
  • 46.
    תמכור דירה ישקרן
    888 09/2025/16
    הגב לתגובה זו
    3 0
    מפוצץ בדירות
    סגור
  • 45.
    מסעדה
    דודו 09/2025/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בכיין, מה עשית כל השנים? מה אתה מילל? אתה יכול לסגור, מישהו אחר יפתח
    סגור
  • מחירי מסעדות יקר
    איריס 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אנשים לא יכולחם לשלם כמה מאות למסעדה אנשים הפסיקו להיות פריירים
    סגור
  • 44.
    כי אמרה שבת
    עופר 09/2025/16
    הגב לתגובה זו
    3 2
    שמור שבת והיא תשמור עליך ככה זה עובדתתעורר
    סגור
  • 43.
    מסעדה מצויינת
    אלי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    4 2
    אני אוכל במסעדה עוד מהימים ששרתתי כקצין צעיר על ספינת טילים היום בני שמשרת כמפקד סיירת מגיע לאכול ומקבל ואוכל במחיר חיילים 100₪ כולל מנות פתיחה מנת ומנה אחרונה בהחלט פטריוט אמיתי
    סגור
  • 42.
    מסעדנות זה העסק הכי מסוכן.
    דוד 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    2 0
    גם כשרואים מסעדה מפוצצת, רוב הסיכוי שהיא מפסידה!
    סגור
  • 41.
    אחרי 40 שנה הוא כבר בנה את עצמו הוא לא רעב ללחם
    .. 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    2 0
    הוא יכול להנות מהחיים לטייל בעולם ולהקדיש למשפחה שהקים
    סגור
  • עצמאי
    יעקב 09/2025/16
    הגב לתגובה זו
    2 0
    זה לא נכון.מי שהיה עסוק בעסק ולא עשה השקעות טובות ,יכול להגיע למצבים קשים
    סגור
  • 40.
    זבוטנסקי רמת גן
    אלדד יוסף 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מסעדה ל אחר 10 עד 15 שנה צריך לסגור גם אני שף 55 שנים
    סגור
  • 39.
    רוע של תגובות. בושה. מסעד מצויינת (ל"ת)
    נאוה מירושלים 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור
  • 38.
    רואה חשבון
    דן 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לפי המחירון שלו. הנפילה לא קשורה למסעדה..
    סגור
  • 37.
    אידי הטיפש חשב שלנצח אנשים יקחו משכנתא בשביל לאכול בסך (ל"ת)
    חיימקה 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    5 2
    סגור
  • 36.
    איפה הכסף שעשית 50 שנה???
    צדק 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    4 1
    עשית ערימות 50 שנה איפה זה? על מה המסכנות?
    סגור
  • לקח לכיס. אבל כשיקרוס - לא יוכלו לקחת לו כדי לשלם חובות
    מישו 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ככה זה העבריינות המודרנית בארץ. אם לא יאמצו פה הרמת מסך - הם ימשיכו לברוח מאחריות.
    סגור
  • 35.
    תוסיף עשרות ותראה הבדל ענק
    שמעיה 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 1
    ואניאומר זאת כחילוני
    סגור
  • 34.
    תכשיר את המקום מסעדה כשרה זאת ברכה
    אורה 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    7 10
    תהפוך להיות כשר והברכה תבוא הרבה מסעדנים שעבדו בשבת הגיעו למצבים קשים הפכו לכשרים וברוך השם הכל ייסתדר והתפרנסו ממש טוב תנסה ותווכח בהצלחה אמן
    סגור
  • 33.
    ענף קשה ביותר
    מסעדן לשעבר 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    4 1
    לצערי עברתי מה שאתה עובר אידי יקירי.אני בן גילך והייתי בעל מספר מסעדות .לשמחתי תפסתי החלטה בגיל 60 ויצאתי מהענף.הייה ברוך.תמכור את המסעדה.אסוף את השברים ותהנה מיתרת החיים.
    סגור
  • 32.
    עייפה
    סתם אחת 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    7 0
    המון ישראלים בוכים שאין להם לסגור את החודש ואז אתה רואה אותם בדרך לחופשה בשדה תעופה או שהם קונים אוטו חדש לילדה או לאישה אני לא בטוחה איך העסק נופל ולמה רק משערת שזה קשור בחישובי הוצאות והכנסות לא נכונים. הגעת לגיל יפה תהנה לך בחול בטיול של גילוי עולם ותשאיר מאחור את ההצלחות ואת הכישלונות. ככה כולנו. אתה לא יוצא דופן באהבה
    סגור
  • 31.
    צריך לשמור על רמה ואיכות , אחרת נפלטים
    אבי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    11 2
    בניגוד לחלק מהמגיבים והמשיחיים למיניהם שקושרים את המצב לכשרות ושבת , שהם דברי הבל מושלמים , הסיבה לנפילה של אידימאוד פשוטה . א. חוג הבליינים והסועדים שינוי טעם . ב. המסעדה אינה משדרת אוירה עכשווית אי אפשר לנוח על זרי הדפנה של העבר . ג. התפריט אינה חדשנית , בפעמים שסעדנו במסעדה , לא פגשנו צוות שמותיר רושם . לסיכום אידי , לא נעים לראות עסק דועך אולם עם כתבות ופנייה לציבור לא נפתרות בעיות בעולם המסעדנות . אנשים שבאים להשאיר מאות לא מעטות של שקלים על ארוחה כשהם יודעים ומבינים משהו בתחום מצפים ליותר מהמסורתי .
    סגור
  • רמה ואיכות
    יצחק 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שמעתי על המקום אך לא יצא לי להתנסות. איכות ורמה דבר חשוב ביותר אך מדברים פה על חדשנות ואני חושב שאנשים חוזרים לדברים מוכרים וגם טובים ולאו דווקא חדשנות
    סגור
  • 30.
    כשרות
    יניב 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    7 13
    אני מאמין שאם זה היה כשרהלא היה נופל
    סגור
  • כי לאוכלי כשר אפשר להגיש הכל
    ברוך 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מי שאוכל טעים לעומת זאת, לא יסתפק ברמה נחותנ. הברכה על מסעדות כשרות היא כי יש בארץ הזאת יותר ויותר אנשים שאוכלים כשר. פשוט עושים הרבה יותר ילדים. לא משהו מיסטי, סתם עניין של כמות.
    סגור
  • 29.
    לא בבית סיפרינו
    יעקב 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 10
    מגלמון מנותק מהמציאות מלא שנאה ליהדותו מסכן וכמו שמעיד על עצמו טיפש שלא למד מבעלי מסעדות היוקרא בתא שכולם הפכו לכשרים ..כי כך העם רוצה וצריך
    סגור
  • 28.
    אידי אמין דדה
    אידי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מעניין אני דייג אשדודי זקוב דגים והאחים זנו זה כולם מכירים מישהו זה אידי?? זה לא אידי אמין דדה
    סגור
  • 27.
    תורת ה' תמימה
    זוהר 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    4 8
    ככה זה כשמוכרים לא כשר!!!!! אל תתעסקו עם התורה הקדושה ולא תצטרכו לבכות על מר גורלכם
    סגור
  • 26.
    מסעדה
    מיקי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    5 0
    יש לך מסעדה מעל 40 שנה כולם באו ופירגנו .זה נורמאלי שנפתחו מסעדות חדשות ודור חדש אז תפרגן להם.תנסה למצוא תעסוקה בייעוץ של מסעדות.בהצלחה.
    סגור
  • 25.
    לא כשר
    אבי 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    7 8
    אמרתי לו כמה פעמים לעשות כשרות רק החברה של הכשר משלמים מה לעשות
    סגור
  • 24.
    גבה מחירים בשמיים הרוויח עכשייו בוכה שביזבז את הכסף (ל"ת)
    מנו 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    9 1
    סגור
  • אל תראה טימטומך ברבים
    ראובן הלוי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נכון גבה מחירים בשמיים ומי ששילם שילם איש לא עמד לו עם אקדח. הוא לא ביזבז. זוכר טמבל שהיה כאן פעם דבר שנקרא קורונה והרבה מסעדות שהיו סגורות ולא עבדו במשלוחים פשטו את הרגל העניין שגם בתקופה שלא הרוויח שקל וזה לפחות שנתיים קורונה הבן אדם הצטרך לשלם ארנונה ומיסים גם כשלא הכניס שקל וגם היה צריך להתקיים לא? הוא וצוות עובדים.ככה פשוט
    סגור
  • 23.
    המסעדה המיתולוגית אידי באשדוד
    מור 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    6 1
    כשלא שומרים פרוטה לבנה ליום שחור זה מה שקורה במשך עשרות שנים מכרו במחירים מופקעים דגים מהים שצדו בחינם אבל בגלל הפרסום והילה הרשו לעצמם לרושש אנשים אבל לא לעולם חוסן הרבה עסקים בעבר מאוד מפורסמים נאלצו לסגור אחרי התהילה והשיא מגיע מדרון צריך לדעת מתי לפרוש ולא להיות חמדן זה שהוא אוהב להאכיל אנשים נשמע יפה באוזן אבל הכוונה היתה לאנשים שהממון בכיסם שיכלו להרשות לעצמם ואם הוא אוהב להאכיל אנשים אז שיפתח בית תמחוי ויאכיל בחינם אולי הברכה תשרה עליו
    סגור
  • 22.
    מעולם לא שמעתי על מסעדה המפורסמת בישראל. (ל"ת)
    איזה כתבה לא מקצועית 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    7 6
    סגור
  • עדיין לא מאוחר לארוחת פינוק
    חיים זמל 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תתארגן עם קבוצה של לפחות 6 איש , הזמן מקום מראש , וסע לאשדוד לאזור התעשיה בכניסה הצפונית לעיר , חוויה בלתי נשכחת לשבת ולאכול בפינוק ..
    סגור
  • 21.
    אידי דגים
    ירון 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    4 9
    פותח בשבת ומוכר לא כשר???? אין לך סיכוי קטן להצליח !!!!!
    סגור
  • מוזר, כי הוא קיים 50 שנה
    מישו 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    חלאס לדחוף את הכשרות לכל מקום. כאדם דתי אני מבקש שתפסיקו עם זה.
    סגור
  • אשדוד לחרדים
    שבת קודש 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 4
    נכון הוא שיקוץ משוקץ האידי הזה
    סגור
  • 20.
    מחירים
    שרוני 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    9 0
    המחירים שלך מאוד מאוד גבוהים. ייתכן ואם היו מחירים סבירים , היינו מפרגנים יותר. ישראלים אוהבים לאכול ולבלות, אבל כשצריך לשלם ככ הרבה , חושבים 5 פעמים . בהצלחה.
    סגור
  • 19.
    ההסבר פשוט. הייתי אכלתי היה סהיר. לא אבוא שוב
    אבי פרקש מרכז 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    6 2
    זו מסעדת דכים רגילה עם אוכל בסדר ולאיותר מזה.על המחירים היום....לא רוצה לדבר
    סגור
  • זו הבעיה , היום סביר לא מספיק (ל"ת)
    אבי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 18.
    חי ב
    יער 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    5 2
    א. ב בעסקים ברגע שהעסק מפסיד עצור סגור .
    סגור
  • תייעל
    שי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    4 0
    לא נכון !בארץ שלנו תמיד תשמור 1. כסף לבן ליום שחור. 2.התייעלות לפי המצב .לחסוך בהוצאות .לבדוק מחירי קניה מספקים.עובדים מיותרים להוציר לחופשה . 3.לחפש קליינטים חדשים .מחירים שונים .וועדי עובדים . ותמיד עסק טוב .עם התייעלות נכונה .וניהול נכון .יצליח !
    סגור
  • 17.
    מסעדה שהיא בית
    אלין 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    4 1
    הלוואי וההצלחה תימשך לתמיד. תמיד טעים טרי וחגיגי. שירות מקצועי ונעים, והמסעדה יפהפיה. המקום הקלאסי ליהנות מארוחת דגים. שווה לנסוע עד אשדוד.
    סגור
  • 16.
    עם ישראל חי
    מה שנכון 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    2 3
    תעשה אוכל כשר ותראה ברכה
    סגור
  • 15.
    נמאס לאנשים ממסעדות טריפה (ל"ת)
    קזדזדזדזדזזד 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    5 10
    סגור
  • 14.
    ישראל
    דיוה 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    4 0
    תמכור ותלך הביתה, לא משלם חובות לספקים ונאחז בכח בקרנות המזבח. אדם שלא משלם את החובות שלו לעולם לא יהיה לו שפע ממה שמרוויח. לפני שאתה אוכל תשלם לאלה שבזכותם יש לך מה לאכול.
    סגור
  • 13.
    אידי מקסים והאוכל מצוין
    פת 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    6 2
    מסעדה טובה, דגים מצוינים ופירות ים, מומלץ
    סגור
  • אידי
    צחי 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    2 2
    תיסגור
    סגור
  • 12.
    באמת כואב על כל עסק שנסגר אבל...
    אלי 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    10 0
    אידי היקר, כבר לא ניתן היה לעמוד במחירים המטורפים שלך. היה טעים מאוד אבל היה יקר ברמות על. סליחה
    סגור
  • 11.
    חיי
    חי 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    2 2
    לך תבכה למשפחה שלך יא טמע
    סגור
  • 10.
    אני מהצפון, מי שמע עליה? (ל"ת)
    חיים בסרט 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    1 3
    סגור
  • אנשים מגיעים מכל הארץ , כבר 40 שנה , אוכל נפלא , (ל"ת)
    חיים זמל 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 9.
    חייב לכנס לדואר חדש
    מציל 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    1 0
    קודם כול לוריד מחירים דבר שני לפטר כמה עובדים לעבוד במינימום עובדים חייב לתת שרות משלוחים לבונות מערכת אוטומציה כדי לענות למשלוחים עם בנינה מלאכותית כדי לחסור בעובדים לחזק את פרסום ממומן לשנות את עניין לעסק יוקרתי לעסק משפחתית הכי חשוב לעשות אוכל טעים מחיר טוב ומפנקים תמיד את לקחות במשהו נוסף luizmannsale@gmail.com
    סגור
  • 8.
    הגדולה לעזוב בזמן
    טט 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    5 1
    הגגולה לעזוב בזמן עשה את שלו וממש ממש לא רעב ללחם מלא נכסים יש לו
    סגור
  • 7.
    נמאס מהפלצנים והמחירים
    וותיק עתיק 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    4 4
    כשמאבדים את המצפון והרגש ותוקעים מחירים של מישלן למסעדת אידי, פתאום מבינים שמהסלבס והפוליטיקאים מהליכוד לא ניתן לחיות. אתה כולה מסעדת דגים באשדוד עיר עם פשע גזענות דתיות.... לא ממש שדרות אלישע בפריז.
    סגור
  • התחלת טוב ואז עברת לגזענות. (ל"ת)
    רוני 09/2025/15
    הגב לתגובה זו
    5 1
    סגור
  • עדי מספיק לבלבל את המוח
    משה 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    7 0
    שנים אתה עושה כסף כמו חול מה קרה .מכור נכסים
    סגור
  • 6.
    למי שמוכר שרצים (ל"ת)
    השם לא יסלח 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    4 10
    סגור
  • מי אתה שתדבר בשמי???
    השם 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סלחתי
    סגור
  • 5.
    ניהול משברים
    מרים 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לפעמים צריכים להיות חכמים ולסגור לא לקח החלטה והוא נמצא מעבר
    סגור
  • 4.
    מהמר
    ת. מ 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    1 0
    להמר אתה לא אוהב ?????
    סגור
  • 3.
    לא למד לנהל כמו שצריך, חייב לדעת כי ברגע שלוקחים הלוואה (ל"ת)
    צפוני 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    5 2
    סגור
  • 2.
    אידי דגים
    יוספה 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    10 1
    יקר מאד אצלך. אולי תנסה לעבור לחומוסיה עם פלפל ? קרעת את הכיסים של הסועדים.
    סגור
  • 1.
    דמעות תנין
    יובל 09/2025/14
    הגב לתגובה זו
    19 1
    לא קנאתי בו כשעשה מיליונים ולא מרחם עליו עכשיו. אידי הגיש אוכל טוב במחירים יקרים (מאוד). לדעתי, הקריסה הגיעה בגלל עיניים גדולות והטיית המשאבים לכיוונים אחרים. זוהי תופעה שחוזרת על עצמה אצל כמעט כל השפים שמנצלים את ההצלחה בראשית הדרך להעלות עוד ועוד את המחירים עד לנקודת השבירה של הקהל שלא חוזר.
    סגור